Moje audi cabri + wielka przestroga
-
- Forum Audi 80
Moje audi cabri + wielka przestroga
Witam. Jestem nowy więc chciałbym się przywitać. Posiadam audi b4 cabrio. Mnie się całkiem podoba.
A teraz przestroga.
Auto posiadało lampy soczewkowe. w środku soczewka od mondeo.
Zostały niestety skradzione. Na lampach mi nie zależy choć kosztowały mnie sporo wysiłku, bardziej będę wdzięczny jeśli złodziej poniesie karę Jesli komuś rzuciły by się w oczy proszę o kontakt. Nie pozostanę dłużny. mój e-mail. kontakt@autoserwisy.net btw. celowo nie podaję miejsca i czasu kradzieży.
Pozdrawiam serdecznie.
A teraz przestroga.
Auto posiadało lampy soczewkowe. w środku soczewka od mondeo.
Zostały niestety skradzione. Na lampach mi nie zależy choć kosztowały mnie sporo wysiłku, bardziej będę wdzięczny jeśli złodziej poniesie karę Jesli komuś rzuciły by się w oczy proszę o kontakt. Nie pozostanę dłużny. mój e-mail. kontakt@autoserwisy.net btw. celowo nie podaję miejsca i czasu kradzieży.
Pozdrawiam serdecznie.
-
- Forum Audi 80
audi kupiłem 4 lata temu, w niemczech; taki był grill, nie zmieniałem gdyż chciałem tylko ciągle jeździć i zawsze tych "paru groszy" na to brakowało. Dokupiłem aby felgi 17" widoczne na zdjęciach.Kolczat pisze: ..a tak to za grill zaraz Cie zjada, choc z tym zdesiem mnie tez nie podchodzi ;p
Tak ogólnie to jest standard :
silnik 2300 benzyna
zmieniłem lakier z oryginalnego czarnego na czarną perłe z palety Toyoty(podobno najgrubsza, nie licząc jakiś brokatów)
w środku czarna skóra, grzane fotele,
dach manualny
kierownic i gałka były.
no i jeszcze jedno DŹWIĘK SILNIKA
Teraz to auto stoi w garażu jako trzecie i czeka na słońce
oto kilka zdjęć:
miszczu2022 pisze:Ja nic nie rozumiem zmieniłeś koła, zmieniłeś lakier i masz jeszcze dwa auta oprócz tego i piszesz ,że Cie na grilla nie stać :!: :?: :roll: no to ja już nic nie rozumiemKolczat pisze: nie zmieniałem gdyż chciałem tylko ciągle jeździć i zawsze tych "paru groszy" na to brakowało. Dokupiłem aby felgi 17" widoczne na zdjęciach.
zmieniłem lakier z oryginalnego czarnego na czarną perłe z palety Toyoty
Teraz to auto stoi w garażu jako trzecie i czeka na słońce
[/url][/URL]
-
- Forum Audi 80
audi jest moje przywatne do którego mi nikt nie dokłada i nikt za kierownice nie ma prawa wsiąść.
dwa pozostałe są ogólnodostępne dla domowników.
koła zmieniłem bo nie mogłem patrzeć na paskudne 15nastki
lakier był koniecznością, stary był jakiś taki wyblaknięty i porysowany.
przy okazji kupowania lamp obiecuje że kupię atrapę(krytyka=mobilizacja).
zapomniałem dodać że oprócz słońca czeka też na lampy.
dwa pozostałe są ogólnodostępne dla domowników.
koła zmieniłem bo nie mogłem patrzeć na paskudne 15nastki
lakier był koniecznością, stary był jakiś taki wyblaknięty i porysowany.
przy okazji kupowania lamp obiecuje że kupię atrapę(krytyka=mobilizacja).
zapomniałem dodać że oprócz słońca czeka też na lampy.