no i stala sie nastepna zecz....dzieki uprzejmosci kolegi z forum nabylem droga kupna dystanse 15mm...na fotkach moze specjalnie tego nie widac ale poprawilo to ogolny widok autka szczegolnei z tylu.gdzie nie ma poszerzen i kolka stoja teraz rowno z krawedzia gorna nadkola...zmniejszyla sie dziura miedzy kolem a blotnikiem.
przod od s4 tez powoduje ze kola wygladaja kozacko na odsadzeniu...
najpierw strona bez odsadzenia jeszcze.
a teraz juz strona z dystansem.moze fotki nie oddaja efektu ale nie jestem fotogafem zawodowym
A wiec nadeszla pora na jesienne porzadki.przez ten rok autko zmienilo sie diametralnie i to kilkukrotnie.
-obnizenie zawiasu o 40mm
-wymiana przodu autka na s4-blotniki zderzak
-dystanse na kola 15mm
-kilkukrotna zmiana kol roznych rozmiarow w tej chwili 18 sline
-odnowa lakieru w miejscach tego wmagajacych
-wymiana zegara na ten z a6c4 z ac i bc
-taszki na dzwi przod
-wymiana glosnikow na hertz 165 przod i tyl.
-instalacja gwizdkow w slupkach przednich-okeljenie slupkow alcantara
-zmiana zabudowy tyl.rowniez kilka opcji-obecnie jest skrzynka ktora gra oki...
-lusterko wewnetrzne fotochrom z kompasem-rzadkie diabelstwo z c5 wer.USA
-wymiana calego doswietlenia kabiny na zimne biale super wydajne diody
-oswietlenie nog w dwoch kolorach bialy lub czerwony-zaleznieod nastroju
-wymiana balszanego szyberdachu na szklany-oczywiscie odsuwany jak i poprzedni
-zrezanie podswietlenia znaczkow na nawiewach
-wymiana radia cb na wymarzony model z odpinanym panelem
-panel radia na podsufitce przy panelu sterowania szybrem
-elektrycznie zamykane i otwierane lusterka-wlasna zezba!! :mrgreen:
-kierownica sline zamienna z inna nowo obszyta skora
-dyskretny w miare montaz zestawu nokia bluetooth -facynacja czesiem znalazla swoj wyraz w autku...
ponizej troche fotek.czes aktualna czesc z sezonu :mrgreen:
Fura dopieszczona w każdym calu. Tylu gadżetów co tam jest porobione i zmienione to chyba żadne autko nie ma. A najlepszy jest Czesio w bagażniku
Ogólnie furka super zrobiona no i Tomkom trzeba przyznać ma pomysła na autko <idea>
Działaj dalej czekam na efekty <ok>
ysiul, jest.generalnie ostatnio zmienila sie koncepcja na autko..bedzie s4 niestety z 2.6.
reszta cala ma wspolgrac ze soba.wiec przod juz jest eskowy.z tylu zmienilem blende na s4.czeka klapa z daszkiem ori a nie rezanym.do tego fotele kubly.
Kelis.Zx145, nie dlatego...robie bo to kocham,a akurat audi jest wdziecznym modelem dla tego typu rzeczy...ciesza mnei slowa uznania od was.jednak nie gonie za kazda rzecza tylko dlatego zeby ktos mnie podziwial.....to juz powoli uzaleznienie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ja zazdraszczam dostępu do tych części.
Fotele wygodne jak holera.
Wiem bo mam. Ha.
Ciekawe czy skarpetki zmieniasz tak często jak fele, kierownice ,blendy i teraz doszły foteliki.
He,he...