[Audi B4 1.9 TDi] w wersji AVANT,AVANTGARDE tuning,nowe foto
- matiavantgarde
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- matiavantgarde
- Forum Audi 80
jak ja ogladalem miala 410tys...ale jak sie nia przejechalem wiedzialem ze miala cofany licznik bo wskazowka od predkosciomierza skacze jak sie jedzie powoli ...ale z racji ze poprzednio mialem tez b4 i tez w tdi wiem do jakich przebiegow sa zdolne te silniki ,silnik jest bardzo mocny ,turbo dobrze dmucha,oleju nie bierze nie kopci teraz juz temperatura spada...wymienilem oleje filtry paski itp,nic sie nie dzieje auto odpala od strzala -grzeje tylko raz .Jestem zdania ze nie ma co patrzec na przebieg tylko na stan techniczny,za te pieniadze wg mnie nic lepszego bym nie kupil,a co do blotnika wiem kiepsko to wyglada ale wszystko da sie poprawic ,zawsze to audi za 5tys w ocynku i w dieslu a nie np opel ktory sie posypie 3 latach Szukalem bardziej audi z uszkodzonym silnikiem do 5 tys ,gdyz swoja poprzednia b4 mialem wypadek.Na allegro byla fajna b4 w tdi ze spalona komora silnika za 3tys to wg mnie lepiej bylo wziac avanta,przerobilem na manual i auto chodzi bez zarzutu do dzis A zeby nie bylo jej niedociagniecia tez mnie irytuja ale od wiosny wszystko postaram sie w niej dopracowac
- matiavantgarde
- Forum Audi 80
- matiavantgarde
- Forum Audi 80
- matiavantgarde
- Forum Audi 80