Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Tymczasem wskoczyło podszybie poliftowe oraz wygłuszenie maski. Teraz trzeba by zamówić osłonę na ABS i inne duperele oraz wymodzić jakąś puszkę na stożek. Przyszły oczekiwane opony, swoją drogą całkiem zacne jak za tą kasę. Założone i jakoś można się turlać. Dorwałem też osłony środkowych słupków w połysku
- Krycha
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Od wskaźnika ona jest i kurde nie bardzo jest to jak sensownie umieścić. Są na grodzi miejsca ori do puszczania takich badziewi, ale poprostu mam za krótki wężyk. Kupię kiedyś dłuższy i to sensownie zrobięSłonik pisze:A tej rurki co tam idzie kolo zbiorniczka z plynem hamulcowym to sie nie da jakos gdzies skitrac :?:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzisiaj w tych polowcyh warunkach montowałem zderzak tył poliftowy z parktronikiem. Dziury po czujnikach zaszpachlowane i dokładka oczywiście w kolor. Zrażony klapą i szukaniem oszczędności przy malowaniu zawiozłem do profi gościa który troszeczkę się ceni, ale wkońcu jestem zadowolony. Zderzak nawet fajnie leży, wiadomo S4 toto nie jest. Potrzebuje prawego mocowania zderzaka poliftowego, bo miałem takie klejone ale pękło w pizdu na tym mrozie
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: