audi s2 z pakietem rs2 na silniku :)
-
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
- michael80b3
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
staszek ma dzisiaj 29 miejsce ogladalnosci na youtubie w polsce
dla mnie bomba, chociaz troche za bardzo fukasz na innych co tez uzywaja drogi. wiesz, nie kazdy ma te latka, fantazje, quattro i checi na taka jazde;d
a o jakims BMW nie myslales?
i jak wygladali progi samochodu? bo czasami widac ze sie przywali, a komantarze "ciesz sie ze tego winka nie nagrałem" mowia duzo za siebie:P
dla mnie bomba, chociaz troche za bardzo fukasz na innych co tez uzywaja drogi. wiesz, nie kazdy ma te latka, fantazje, quattro i checi na taka jazde;d
a o jakims BMW nie myslales?
i jak wygladali progi samochodu? bo czasami widac ze sie przywali, a komantarze "ciesz sie ze tego winka nie nagrałem" mowia duzo za siebie:P
-
- Forum Audi 80
nie ma sie co oburzac chlopaki , generalnie denerwuje mnie jak sie po miescie lansuja srodkiem drogi ( tam gdzie jedzie ten cls sa dwa pasy ale panu z meska i tak wasko... a na lusterka braklo
zagrozenia nie ma jakiegos strasznego , miasto puste , przyczepnosc dobra nie ma co sie bac . a co do kraweznika to ja sie tam nei wstydze bo zapomnalem ze 15 minut wczeniej zrobilismy z neigo lodowisko a ze oponki bez kolca ... zadnych strat w sprzecie nie bylo
Ps : bmw( e46 330i) mialem i nigdy juz nie che na oczy widziec .
zagrozenia nie ma jakiegos strasznego , miasto puste , przyczepnosc dobra nie ma co sie bac . a co do kraweznika to ja sie tam nei wstydze bo zapomnalem ze 15 minut wczeniej zrobilismy z neigo lodowisko a ze oponki bez kolca ... zadnych strat w sprzecie nie bylo
Ps : bmw( e46 330i) mialem i nigdy juz nie che na oczy widziec .
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80