wg. mnie bardzo paskudnie, ale to wina pogody, wina brudnego auta, braku alu, a takze braku swiatła i psa mojej sasiadki....
czekam na wiosne... ale poki co kasy brak wiec

powiedzialbys ze wina fotografa... swiatlo fakt kiepskie ale nast razem wyciagne statyw i moze cos lepszego wyjdzie.. fotki zrobilem zeby jakis dowod byl ze malopolska jeszcze zyje i jakiegos spota uklepie :mrgreen:Lucazzz pisze:wg. mnie bardzo paskudnie, ale to wina pogody, wina brudnego auta, braku alu, a takze braku swiatła i psa mojej sasiadki....
no ja juz chciałem napisac że wina fotografa <rotfl2> no ładnie ładnie, choc wydaje mi sie cze bardziej by Ci białe kierunki pasowały niz tte pomarańczowe do czerwonego...jaco124 pisze:Lucazzz napisał/a:
wg. mnie bardzo paskudnie, ale to wina pogody, wina brudnego auta, braku alu, a takze braku swiatła i psa mojej sasiadki....
powiedzialbys ze wina fotografa... swiatlo fakt kiepskie ale nast razem wyciagne statyw i moze cos lepszego wyjdzie.. fotki zrobilem zeby jakis dowod byl ze malopolska jeszcze zyje i jakiegos spota uklepie