[B3 1.8 RU] titian red metalic ;-)
- michael80b3
- Forum Audi 80
- michael80b3
- Forum Audi 80
A nie masz na nia jeszcze gwarancji? Bo ja swoja 2-letnią centre reklamowalem jakieś pół roku temu - też nie trzymała prądu - no i dostalem nową, ktora tez jakos dziwnie trzyma ten prąd, np. wieczorem naladuje, a rano juz rozrusznik ciężkawo kręcimichael80b3 pisze:No właśnie teraz mam centre kupiłem ją dwa lata temu za 360 pln a teraz chciałbym coś tańszego.

Afdi87, to może wina idzie dalej ? ja dzisiaj gadałem z sąsiadem i mówił że miał tak że wkładał w poniedziałek rano jezdził a we wtorek rano juz auto zdechło.. zrobił to samo co ty (pojechał reklamacja dali mu nowy) nic to nie dało bo auto trzymało tylko dzien lub dwa dłużej.Pojechał do elektryka i sprawdził wszystkie przewody itp. i coś było nie tak dalej,a nie w aku.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Dawid
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Część,widzę że kolega z Kraśnika
ładna b3-ka, co do foteli ja podchodzę do tego tak że lepiej raz na jakiś czas uprać tapicerkę niż mieć pokrowce, cały rok foteli ginie, a auto i traci na wartości i tak, wiec miałem takie fotele jak Ty i kupiłem pokrowce ale po 2 tyg. wyleciały, potem okazyjnie kupiłem fotele w pół-skórze i takie bym Ci polecał, w upał co prawda trzeba uważać na boczki co by się nie poparzyć ale da się usiąść. Do zobaczenia na Kraśniku <ok>

- michael80b3
- Forum Audi 80
Witam. Najważniejsze że w jeździe niezawodny - LPG czyni go tańszym w eksploatacji. Tu trafiłem by zobaczyć rozmieszczenie czujników w tylnym zderzaku - jest tak jak u mnie - mam bezprzewodowy. Nie piszesz jaki kupiłeś akumulator - Centra robi dobre akumulatory - sprawdź czy po wyłączeniu stacyjki coś go nie zżera. Jaki jest rozruch i ładowanie podczas jazdy. Jest wiele czynników które skracają żywotność akumulatorów - nie tylko Centry. Jak pomalujesz - to chętnie oglądniemy nowe fotki. Wystrój wnętrza jest sprawą indywidualną, od wielu kwestii zależną, więc się nie czepiam. Niech Ci maszynka jak najdłużej wiernie służy. Pozdrawiam.
- michael80b3
- Forum Audi 80
Jeszcze nie bo licznik stanął na 374wujo1 pisze:wybiło jej 400 tyś