[B3 NG 90] Audi 90 2.3 1988
Pfffff łoale śmieszne. Wiem co robie z furą i sądzę że idę w dobrym kierunku, po prostu było za głośno i mnie męczyło już to dudnienie, jak chcecie to pakujcie sobie rajdowe wydechy, ale ktoś mądry powiedział że nie da się połączyć stylu rajdowego z codziennym użytkowaniem, nie ma na to siły. Bo to prawda. Już wcześniej pisałem że chcę mieć coś oryginalnego i zadbanego, żeby wyglądało jak w najlepszym stanie. Także komentarze "Teraz zostało mu wywalić blendę usa i wsadzić zwykłe lampy z żółtymi kierunkami od 80 b3
I będzie miał auto jakich miliony" są po prostu smutne i lipne. Bo nie o to mi przecież ludzie chodzi.
I będzie miał auto jakich miliony" są po prostu smutne i lipne. Bo nie o to mi przecież ludzie chodzi.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Bartek jeśli u Ciebie było przegłośno to jak jest w mojej V6 na pełnym przelocie?
Oj Już nie spinaj się wiesz że Ci zazdroszczę 90.
Ale to nie zmienia faktu że władowałbym z powrotem skórkę i wydech. I Tu jest tylko moja subiektywna ocena. Ktoś może lubić ciszę i welur
@UP
Zmienił ponieważ miał podarte te skórzane fotele.
Oj Już nie spinaj się wiesz że Ci zazdroszczę 90.
Ale to nie zmienia faktu że władowałbym z powrotem skórkę i wydech. I Tu jest tylko moja subiektywna ocena. Ktoś może lubić ciszę i welur
@UP
Zmienił ponieważ miał podarte te skórzane fotele.
Rezanie lusterek, elementów silnika.
Witam! Ostatnimi czasy przymierzałem się do odnowienia lusterek Audicy. Dlatego zrobiłem małe fotostory <ok>
1. Widać w jak słabym stanie były poprzednie...
2. Zdemontowanie pacjentów, oraz przygotowanie do malowania (wyrównanie zadrapań)
3. Miejsce pracy
4. Lakier LY4Z, oraz bezbarwny
5. Nałożenie dwóch warstw (świeżo malowanie, dlatego taki połysk)
6. Efekt końcowy Zdjęcie robione wieczorem, niebawem będą lepsze.
Ponad to zmieniło się miejsce OCT i zawitała nowa pokrywa zaworów, narazie tak to się wszystko prezentuje :
Pozdrowienia! I Szczęśliwego nowego roku! 8-)
1. Widać w jak słabym stanie były poprzednie...
2. Zdemontowanie pacjentów, oraz przygotowanie do malowania (wyrównanie zadrapań)
3. Miejsce pracy
4. Lakier LY4Z, oraz bezbarwny
5. Nałożenie dwóch warstw (świeżo malowanie, dlatego taki połysk)
6. Efekt końcowy Zdjęcie robione wieczorem, niebawem będą lepsze.
Ponad to zmieniło się miejsce OCT i zawitała nowa pokrywa zaworów, narazie tak to się wszystko prezentuje :
Pozdrowienia! I Szczęśliwego nowego roku! 8-)
Ostatnio zmieniony 27 gru 2010, 23:52 przez Bartek90, łącznie zmieniany 1 raz.