[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
Dzisiaj przyszły dodatkowe zegary starego typu, w tym tygodniu powinna jeszcze dojść konsola z popielniczką i ori mieszkiem. Dodatkowo udało mi się znaleźć na złomie sprawny zegarek na deskę bo mój był rozlany . Zegary wymagają wyczyszczenia i delikatnych poprawek na ramkach, na razie będę montował je tylko z działającym amperomierzem i podświetleniem popielniczki zapalniczki, pozostałe dwa dopiero na wiosnę. Zaczynam składać też cześci do el. regulacji reflektorów
- DINO AUDIb4
- Forum Audi 80
Felgi mają być na lato i zimę. Chcę oryginalne koła w 14' więc albo Aero albo BBS ale ładniej wyglądają Aero. A nudno ma być bo będzie seria z wyglądu, jedynie kiedyś atrapa od 90ki. Jakoś w tym aucie w przeciwieństwie do poprzednich które miałem chcę isć w stronę seryjnego wyglądu plus jakieś tam wypasy w środku jak dodatkowe zegary itd.
W końcu już za 4 lata to pełnoprawny youngtimer <ok>
W końcu już za 4 lata to pełnoprawny youngtimer <ok>
Wreszcie złożyłem wszystkie części do zegarów czyli popielniczkę, ramkę, podświetlenie itp, założyłem radio. Muszę jeszcze w tym roku wymienić tą osłonę na ręcznym bo jest poniszczona. W przyszłym roku chciałbym jeszcze w środku założyć jasny albo brązowy welur , ori skórzaną gałkę i w środku w sumie tyle
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Nice Wreszcie jakoś wypełniłeś ta lukę no i zapodałeś jedno ze słusznych w tym modelu radioodbiorników :mrgreen: Wnętrze teraz wygląda bardziej stylowo. Zapodaj jeszcze ten Twój wymarzony jasny welur i będzie jeszcze lepiej 8-) Na tych kołpaczkach fajnie nawet wygląda jednak jak miedziana nie pójdzie w dół o 40 mm to nawet kołpaki jej nie pomogą,bo po prostu stoi jak koza czyli tak jak moja
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Szukam wasnie takiego radyjka albo jakiego innego ori najlepiej z RDSem i tu pytanko czy potrzebna jest do tego specjalna kieszen na radio :?: Na panelu widac otwory na srubki i tu pytanie do czego to radio przykrecic :?: No i tak poza tym ile dales za nie :?: Co myslisz o tym radyjku http://allegro.pl/radio-gamma-audi-80-i1379643029.html :?:
PS. Sorki za interpunkcje ale korzystam z komputerka poza domem z ang. oprogramowaniem.
PS. Sorki za interpunkcje ale korzystam z komputerka poza domem z ang. oprogramowaniem.