Fakt, nie jest to najlepszy kolor do tego auta, ale jesli lakier masz oryginalny to nie malowałbym bo auto straci na wartości. Jakby nie było każdy powie, ze malowane, przeszłość nie znana, milion dzwonów itd
Hoho ładniutkie (ala rs2 ) no kolorek jako kolorek taki sobie, ale nie kolorek tu jest tu najważniejszy, prawda?! :mrgreen: Felgi sa swietne, który rok? jakie wnętrze? Jaka moc? dużo cię kosztowała? Gratuluję i zazdroszcze
rok 94 wnetrze pelna opcja moc okolo 320km ale jeszcze tylko przez niecale dwa tygodnie i ostro w gore i co najwazniejsze przejechane ma 140 tys a cena naprawde dobra
:shock: tym bardziej zazdroszcze :mrgreen: rozumiem ze człowiek przyzwyczaja sie do koników i chce sie wiecej ale 320KM ci nie starcza ostro w górę? :shock:
320 koni i jeszcze malo??!!Mnie by 130 wystarczylo do pelni szczescia.Ale niunia piekna,nie wiem co chcecie od tego koloru,wedlug mnie jest super.Daj pare fotek wnetrza i na bierzaco nas informuj o postepach.Pozdro
Wrzucaj foty a ja bede płakał jak dziecko!!! Ile ja bym dał zeby mieć taką bude jak ty !!! TEEEEEEEEE zderzaki hmmmmm miód malina jeszcze wnetrze na wypasie poprostu RANISZ MOJE UCZUCIA kolego!!! i do tego tak blisko mieszkasz!!!
Ps. żuce palenie ,picie no tego trzeciego słowa na p nie żuce :mrgreen: ale zrobie swoją niunie. zakochałem sie w wersji RS2. Mam TDI ale mi tam to wystarczy ważne żeby ładnie się prezentowała!!!