Audi B4 Cabrio 1Z -40/-40 fele Borbet T Edition SPRZEDAM
Audi B4 Cabrio 1Z -40/-40 fele Borbet T Edition SPRZEDAM
Chciałbym wam przedstawić moje Audi. Jest to Cabrio po swapie z 2.3 na 1.9 TDI.
Tutaj jeszcze na 16-kach
Przekładka sprężyn z -80/-80 na -40/-40
Tutaj na felgach 18-kach jeszcze nie wypolerowanych i bez dystansów
Silnik 1.9 TDI 160 koni ,wtryski 216 mm. ,IC z Gallopera turbo ,pompa i komputer z Passata 110 .custom dolot ,stożek, przelot itd......
Wnętrze skóra ale bedzie zmieniona na nową , radio DVD JVC ,głośniki Magnat , subwoofer Jansen ,wzmacniacz JBL
Lampy zespolone z kierunkami,xenon 6000k
Polerka felg
Tak wyszła pierwsza
Sezon się zbliża wiec troche się ruszyło
Koła gotowe do założenia
Furka na gotowych kółkach
Jeszcze jakiś dystans i może coś z tego będzie
Teraz jestem w trakcie montażu komputera CarPc jak będzie gotowe wkleję fotki.
Plany ??? zawsze jakieś są
Tutaj jeszcze na 16-kach
Przekładka sprężyn z -80/-80 na -40/-40
Tutaj na felgach 18-kach jeszcze nie wypolerowanych i bez dystansów
Silnik 1.9 TDI 160 koni ,wtryski 216 mm. ,IC z Gallopera turbo ,pompa i komputer z Passata 110 .custom dolot ,stożek, przelot itd......
Wnętrze skóra ale bedzie zmieniona na nową , radio DVD JVC ,głośniki Magnat , subwoofer Jansen ,wzmacniacz JBL
Lampy zespolone z kierunkami,xenon 6000k
Polerka felg
Tak wyszła pierwsza
Sezon się zbliża wiec troche się ruszyło
Koła gotowe do założenia
Furka na gotowych kółkach
Jeszcze jakiś dystans i może coś z tego będzie
Teraz jestem w trakcie montażu komputera CarPc jak będzie gotowe wkleję fotki.
Plany ??? zawsze jakieś są
Ostatnio zmieniony 16 lip 2011, 09:42 przez misiek_30, łącznie zmieniany 4 razy.
Hej,misiek_30 pisze:Cabrio po swapie z 2.3 na 1.9 TDI.
ten SWAP to był robiony za Twojego "panowania" czy przez innego właściciela?
Co to auta to tak jak kolega wyżej pisał mi również przedni zderzak nie pasuje + grill bez znaczka.
Wnętrze na PLUS z wyjątkiem kierownicy i srebrnych plastików w środkowym panelu. Widać, że sporo pieniędzy włożone w auto (nowy lakier, skóra, listewki dolne). Będę śledził Twój wątek w oczekiwaniu na kolejne mody .
Pozdrawiam i życzę bezawaryjności.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Misiek widzisz jak oni mnie tu znaja xDquick pisze:Zaraz wparuje tutaj Kolczat i reszta wiary i.. zacznie się
zaskocze was panowie widzialem auto na zywo, srodek mnie powalil na kolana, komora silnika? zazdrosccie mi bo jest czego, pare detali zewnetrznych tak jak mowilem nie spodoba sie tu na forum, ale moze dasz sie po czasie przekonac ;]
chciales napisac ori soczewki z przemodzonymi postojami na kieurnkimisiek_30 pisze:Lampy zespolone z kierunkami,xenon 6000k
pozdro ;]
maniekmac, ATLAS na tylny polift i wygląda nieco inaczej. Wydaje się, że ma większą masę oraz widać granicę dokładki. Oczywiście mogę się mylić, jeżeli tak to popraw mnie.
Jestem przekonany, że masz newslettera ustawionego pod tematy cabrio Cóż, lepsze takie zboczenie niż inneKolczat pisze:Misiek widzisz jak oni mnie tu znaja xD
Ostatnio zmieniony 19 gru 2010, 19:20 przez quick, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki za zainteresowanie ,hmmm od czego zacząć :
quick zegar na słupku jest od ciśnienia turbosprężarki ,
maniekmac zdeżak tylny jest specjalnie wygładzony i wyrównane wszystkie zagięcia i wylot spalin ,dlatego że jest przelot.
Kolczat jak zwykle masz racje ,lampy ori tyle że do postojówek są dołożone żarówki kierunków
Loczek po środku to nie chromowane plastiki tylko stal nierdzewna polerowana
quick zegar na słupku jest od ciśnienia turbosprężarki ,
maniekmac zdeżak tylny jest specjalnie wygładzony i wyrównane wszystkie zagięcia i wylot spalin ,dlatego że jest przelot.
Kolczat jak zwykle masz racje ,lampy ori tyle że do postojówek są dołożone żarówki kierunków
Loczek po środku to nie chromowane plastiki tylko stal nierdzewna polerowana
zderzaczek chyba tu dlugo nie posiedzi....???? a przynajmniej w tym stanie.... bo przeciez IC potrzebuje "świerzego oddechu" a te wlociki u dołu to troche mało.....
kolorek +
Srodek +, nawet duzy
Silnik +
Kołka +
Grill maly -
Ten zderzak, hmmmm nie pasi tu za bardzo.... Od CFLa albo RSa bym tu widział....
a, i zapomnialem, Lekka GLEBKA by sie przydała.... przynajmniej -80 :mrgreen: bo tej -40 to tu nie widac...
Pozdro
LUC
kolorek +
Srodek +, nawet duzy
Silnik +
Kołka +
Grill maly -
Ten zderzak, hmmmm nie pasi tu za bardzo.... Od CFLa albo RSa bym tu widział....
a, i zapomnialem, Lekka GLEBKA by sie przydała.... przynajmniej -80 :mrgreen: bo tej -40 to tu nie widac...
Pozdro
LUC
misiek_30, ciekawe cabrio nie powiem ale lekka gleba by się przydała a teraz pytania silnik 1.9 tdi to ori seria 1z czy już coś nowszego ? jeśli seria to na boschu czy na pier ? chodzi mi dokładnie o komp bo piszesz że zmieniany na 110 podejżewam że od AFN i chodzi mi czy wiązke przerabiałeś.
Wytrwałości przy polerowaniu
Wytrwałości przy polerowaniu