Audi B4 Cabrio 1Z -40/-40 fele Borbet T Edition SPRZEDAM
misiek_30, wystarczyło napisać, że kupiłeś cabrio od Lelka, który co nieco opisał u nas na forum
Tylny zderzak to wygładzony oryginalny przedliftowy zderzak cabrio/coupe.
A glebę przecież poprzedni właściciel sprzedał. W tym tylne sprężyny wpadły w rączki Kolczata
Z resztą przejrzyj ten temat:
https://audi80.pl/audi-cabrio-swap-2 ... vt8487.htm
Tylny zderzak to wygładzony oryginalny przedliftowy zderzak cabrio/coupe.
A glebę przecież poprzedni właściciel sprzedał. W tym tylne sprężyny wpadły w rączki Kolczata
Z resztą przejrzyj ten temat:
https://audi80.pl/audi-cabrio-swap-2 ... vt8487.htm
Hehe dokładnie ,czekałem kto pierwszy zaskoczy ,Lelek jest naprade dobry w te klocki i chwała mu za to. Będe zawsze w cieniu Lelka ale mam zamiar dbać o ten samochód ,zmian dużych nie będe robił bo niema potrzeby jedynie kosmetyka i ewentualnie elektronika. W przyszłości będzie zmieniona skóra na nową .(mam gościa który zrobi mi to jak należy)
Glebę sprzedałem ja Kolczatowi ,było tam KW -80/-80 i fele 16 opony 205/45 , ja dałem -40/-40 i fele 18 ale opony mam 225/40 troche żałuje bo 205 podobały by mi się bardziej ,bo możnaby dystanse dać większe.
Autko musiałem podnieść bo niestety gleba była taka że progi zwalniające były wyższe a felgi dałem większe żeby ładnie wypełnić nadkole.
Aktualnie poleruje felgi i zbieram sprzęt CarPc - będzie system XP ,navi ,DVD, i co ino można na tym systemie.
dydo85 zna temat praktycznie od początku a jak ktoś chce zobaczyć filmik to proszę.
Glebę sprzedałem ja Kolczatowi ,było tam KW -80/-80 i fele 16 opony 205/45 , ja dałem -40/-40 i fele 18 ale opony mam 225/40 troche żałuje bo 205 podobały by mi się bardziej ,bo możnaby dystanse dać większe.
Autko musiałem podnieść bo niestety gleba była taka że progi zwalniające były wyższe a felgi dałem większe żeby ładnie wypełnić nadkole.
Aktualnie poleruje felgi i zbieram sprzęt CarPc - będzie system XP ,navi ,DVD, i co ino można na tym systemie.
dydo85 zna temat praktycznie od początku a jak ktoś chce zobaczyć filmik to proszę.
- mlodyrulez
- Forum Audi 80