[audi 80 B3] czymś trzeba jeździć po bułki :D
duo, będzie grubo myślę <nie powiem>
Czekam na efekty potencjał auto ma i to duuuży.
Dobry rarytasik od dziadka z Niemiec, który zapewnie był lekarzem i
jeździłem autem na zakupy tylko w weekend, a tak stałą i ją czyścił.
Tylko ktoś był głodny i zjadł przednią dokładkę, szkoda.
Gdzie Ty ją wykopałeś?
Gdzie Ty ją wykopałeś?
Auto niby miało jednego właściciela, znaczyyyyy właścicielkę, polkę .. a ja ją wykopałem spod sniegu, troche jeszcze na fotach leży bo niedokładnie odkurzyłem .. co do dokładki, cóż .. jakieś wady musi mieć :mrgreen:gornik pisze:duo, będzie grubo myślę <nie powiem>
Gdzie Ty ją wykopałeś?
Chyba krótko brykasz na tym świecie, do a4 żaden rarytas czarne lampy helli <ok>[/quote]Czarne B3 z Treserami to po prostu poezja (szkoda ze do A4 już takich wypasów Hella nie wypuszczała )
Kolega nie zrozumiał mnie chyba. Chodzi mi o to że w B5(A4) już tak wyglądających jak treserów Audi 80 B3 lamp nie było o ile do przodu są nawet ładne zamienniki soczewek Valeo poliftowych to na tył jest dużo chińszczyzny ale ori lampy żadne nie były super ładne, jakieś rarytasy jak w 80tkach tresery.
No quattro wtedy pokazuje charakter, ale nawet na przednim napędziei dobrej oponie na kole można było 80tka nawet pod górke bmki i inne szjas ople wyprzedzić <ok>mati86 pisze:Większośc z Was, widzę jest mistrzami prostej i ruszania ze świateł Ja po mieście się nie ścigam... bo nie ma sensu. Za to chętnie przystawiam się na mokrej lub białej drodze - jeśli jest kręta to tym lepiej i wtedy ni ma siły na cztery łapy <ok>
pozdrawiam wszystkich właścicieli quattro :mrgreen: