Po całej wsi bym Cię z widłami goniłpawelrybak15 pisze:bo znowu Trepek mnie pogoni
Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To nie zboczenie związane z epoką w której produkowano B3, tylko nie lubie RDSugornik pisze:pawelrybak15, ale masz zboczenie z epoką auta. RDSu nie może być :mrgreen:
Po prostu wkurzają mnie te głupoty wyświetlane na ekranie radia i jak założe AC, to te same głupoty będe widział na liczniku między zegarami, dlatego interesuje mnie to, czy Delta ma możliwość wyłączenia RDS na stałe
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Na 99% nie bedziesz tego widział bo na BC wyświetlała się tylko stacja radiowa bez komunikatów np. 99.2- to nie ta epoka żeby pierdoły z RDSu były na wyświetlaczu.pawelrybak15 pisze:to te same głupoty będe widział na liczniku między zegarami
Moja gamma RDSu nie ma - czysta technika schyłku lat 80tych <ok>
Na BC to na pewno komunikat z radia się nie wyświetla - masz rację tamGerB3 pisze:Na 99% nie bedziesz tego widział bo na BC wyświetlała się tylko stacja radiowa bez komunikatów np. 99.2- to nie ta epoka żeby pierdoły z RDSu były na wyświetlaczu.pawelrybak15 pisze:to te same głupoty będe widział na liczniku między zegarami
Moja gamma RDSu nie ma - czysta technika schyłku lat 80tych <ok>
są same cyferki.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
ta gamma (racja to delta) co ciebie interesuje http://allegro.pl/pakiet-audi-delta-zmi ... ml#gallery niewiem czy ci podejdzie bo jest dluzsza od standardowego
gamma ta co wspoldziala z AC z b4 nie ma mozliwosci ze po ponownym wlaczeniu nie bedzie rds-u zawsze sie on wlacza, mnie on tez wkurza, nawet jak wylacze i wcisne pokretlo aby szukalo nastepnej stacji to zaraz sie zalacza rds
gamma ta co wspoldziala z AC z b4 nie ma mozliwosci ze po ponownym wlaczeniu nie bedzie rds-u zawsze sie on wlacza, mnie on tez wkurza, nawet jak wylacze i wcisne pokretlo aby szukalo nastepnej stacji to zaraz sie zalacza rds
AC nie wyswietla tylko cyferek, jesli na radiu jest info ze stacja emituje rds to pojawia sie rownoczesnie napis RDS na AC, jesli wylaczysz na radiu rds to ta sama czestotliwosc sie pokazuje na AC, jest tez info jakie masz fale wlaczone oraz nr ewentualnego przycisku zaprogramowania, odatkowo jak sluchasz tasmy pojawia sie napis TAPE, ma funkcje wiadomosci radiowych, funkcje GALA, takze nie takie to lipne radyjko i co wazne nie jest "made in china"gornik pisze:tam są same cyferki
Ostatnio zmieniony 06 sty 2011, 12:48 przez Szara80tkaTdi, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: