[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
Ostatnio zmieniony 05 cze 2013, 20:12 przez gornik, łącznie zmieniany 1 raz.
Eeee narazie to nie ma co badac, taczka w blocie i soli a fanty leza w kącie i czekaja na "lepsze czasy".
[center]
PS- Wie ktos moze jak zdemontowac z trzpienia gorne mocowanie amortyzatora tylnego w B4 sedan/avant quattro :?: [/center]
[center]
PS- Wie ktos moze jak zdemontowac z trzpienia gorne mocowanie amortyzatora tylnego w B4 sedan/avant quattro :?: [/center]
Ostatnio zmieniony 06 sty 2011, 11:13 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
Napewno nie tzrpien jest stalowy to mocowanie aluminiowe i wyglada jak by bylo wcisniete na trzpien na goraca albo nakrecone poprostu ale za chiny tego ruszyc nie moge a nie chce na sile zeby nie popsuc.chmiel25 pisze:jakoś w przyszłym tygodniu ale na razie z tego co widziałem to jest wszystko zalane jakby jeden odlew.
Napewno nie jest wkręcane. Jak dobrze obejrzysz tam jest jakby zalane zaslepka od jakiegoś sworzonka. Niemiałem ostatnio czasu żeby to rozłożyć. ale jest raczej zrobione fabrycznie jako nierozbieralne trzeba jakoś zniszczyć żeby rozebrać. dopiero w poniedziałek moge napisać jak to rozebrać. Mnie toteż interesuje bo sam mam amory od A4 i nie mam ochoty ciąć ori springów od S2 Avant żeby tył miał właściwą wysokość.
Mam dwa amory zepsute wiec mam na czym trenować narazie wstrzymuje mnie zimno i praca
pozdro
Mam dwa amory zepsute wiec mam na czym trenować narazie wstrzymuje mnie zimno i praca
pozdro