Doszła, super wielkie dzięki Zamontowałem wczoraj około północy ale zapomniałem zrobić zdjęcie Dodatkowo dorzuciłem emblematyhołard pisze:Dobra robota i efekt jest :mrgreen:
ps: doszła rameczka?
Audi B4 AVANT by OGr
Ostatnio zmieniony 26 maja 2008, 22:45 przez OGr, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Jako gadżet cudny, szkoda tylko że nie ciut większy
Przyszła mi dzisiaj klamka z C4, ale przed sobotnim wyjazdem do Chorwacji chyba nie zdążę jej zamontować. Fotorelacja więc w pierwszych dniach sierpnia. Po pierwszych oględzinach bardzo przypomina tą u nas więc może będzie dobrze.
Ma ktoś ETKĘ albo coś innego żeby sprawdzić jaki ma numer klamka w B4 ?
Na tej z C4 jest opis:
4A9/8A9
827 565
Zakupiłem też takie dywaniki Mam tylko nadzieję że wytrzymają ciut dłużej niż te które mam z makro.
http://www.allegro.pl/item212807759_dyw ... f_vat.html
EDIT:
------------------------------------------------------------
Jednak dorzuciłem wszystkie emblematy. Ja nim jeżdżę, a tak mi się zdecydowanie lepiej podoba
Przerobiłem też tylną klamkę. Kupiłem na Allegro klamkę z Audi A6 budy C4 i pasuje idealnie Niestety musiałem zmodernizować ciut blendę, te miejsca gdzie była popękana musiałem trochę ściągnąć (czerwone miejsca). A klamka niestety ledwo widoczna w niebieskim miejscu.
Przyszła mi dzisiaj klamka z C4, ale przed sobotnim wyjazdem do Chorwacji chyba nie zdążę jej zamontować. Fotorelacja więc w pierwszych dniach sierpnia. Po pierwszych oględzinach bardzo przypomina tą u nas więc może będzie dobrze.
Ma ktoś ETKĘ albo coś innego żeby sprawdzić jaki ma numer klamka w B4 ?
Na tej z C4 jest opis:
4A9/8A9
827 565
Zakupiłem też takie dywaniki Mam tylko nadzieję że wytrzymają ciut dłużej niż te które mam z makro.
http://www.allegro.pl/item212807759_dyw ... f_vat.html
EDIT:
------------------------------------------------------------
Jednak dorzuciłem wszystkie emblematy. Ja nim jeżdżę, a tak mi się zdecydowanie lepiej podoba
Przerobiłem też tylną klamkę. Kupiłem na Allegro klamkę z Audi A6 budy C4 i pasuje idealnie Niestety musiałem zmodernizować ciut blendę, te miejsca gdzie była popękana musiałem trochę ściągnąć (czerwone miejsca). A klamka niestety ledwo widoczna w niebieskim miejscu.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2008, 22:50 przez OGr, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt: