Moje Coupe 2.3
Moje Coupe 2.3
Ostatnio zebrałem się i pstryknąłem kilka fotek. Proszę o ocenę, zapewne kilka rzeczy wam się nie spodoba chociażby brewki i grill, ale i tak ich nie zdejmę
Narazie zaplanowałem małe poprawki lakiernicze przedniego zderzaka, maski i kilku innych miejsc. Brak jest jak na chwilę obecną dywaników, ponieważ zamówiłem nowe indywidualne i jeszcze nie przyszły a stare poszły do innego Audi bo były bardziej potrzebne. Nie jest to ideał, ale jak dla mnie może być.
klik1
klik2
klik3
klik4
klik5
klik6
klik7
klik8
Narazie zaplanowałem małe poprawki lakiernicze przedniego zderzaka, maski i kilku innych miejsc. Brak jest jak na chwilę obecną dywaników, ponieważ zamówiłem nowe indywidualne i jeszcze nie przyszły a stare poszły do innego Audi bo były bardziej potrzebne. Nie jest to ideał, ale jak dla mnie może być.
klik1
klik2
klik3
klik4
klik5
klik6
klik7
klik8
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Bardzo ładna sztuka Camei edition zawsze mi sie podobały i spryskiwacze są Pamiętam jeszcze jak byłem przed kupnem swojej to twoja niunia była do sprzedarzy i bardzo mi sie podobała ale była ciut za droga Skóra na zamówienie też wygląda cacy jedynie podsufitka nie pod kolor i te zagłowki Brewki fajne ale gril mogłyby byc oryginalny z pomalowaną na czarno ramką, no ale tobie sie podoba wiec git.Kierownica też ładniutka, przy poprawkach zderzaka spasuj go dokładniej Jeszcze raz gratuluje ślicznego coupe i pozdrawiam
Kurde, fajna jest Skórka mi się bardzo podoba, choć wydaje mi się że jest jak gdyby "za luźna", sprawia wrażenie nie naciagniętej troszku Drewno i kierka fajnie do niej pasuje, lelgi też są fajne, choć przydałby się minimalny rancik :mrgreen: zdałoby się też tylne lampy wymienić na czarne Tressery...
Kwestię brewek i grila pomijam - kwestia gustu, choć przyznam że wolałbym firmówkę
Ogólnie ocena to BDB+ :lol:
P.S. Ile obszywnańsko Cię wyniosło :?:
Kwestię brewek i grila pomijam - kwestia gustu, choć przyznam że wolałbym firmówkę
Ogólnie ocena to BDB+ :lol:
P.S. Ile obszywnańsko Cię wyniosło :?:
-
- Forum Audi 80
Rocznik 91jmm pisze:który to rocznik jest?
z rzeczy które mi się nie podobają to brewki, felgi i te niebieskie diody w środku
Szkoda, że jak obszywałeś skórą to zrobiłeś pełne zagłówki, straciły cały urok
PS: Umieścić foty na mojej stronce? :mrgreen: :?:
Rzeczy które wymieniłeś wszystkie robił poprzedni właściciel, diody też mi się nie podobają, kiedyś nawet dostałem za nie 100zł od MO bo były podłączone pod światła mijania i świeciły na niebiesko Sam zrobiłem jedynie przednie reflektory, kirunki i halogeny przyciemnione i fele dostały nowy lakier i kolce. Inne rzeczy to poprawki mechaniczne, których nie widać bardzo na gołe oko. Grill, brewki i przede wszystkim fele zostają stanowczo bo mi się podoba.
Zagłówki też twierdzę, że są do niczego bo nie mają dziur, ale to już nie moja wina. Nie wiem kto to robił jaka firma czy może jakiś zwykły tapicer, zrobił to ktoś przede mną.
Fotki jeżeli chcesz wrzucić to nie mam nic przeciwko.
Chętnie napisałbym i le kosztowała skóra ale niestaty nie wiem.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
zajeb... kupeta!!! mi sie tam podoba to obszycie w srodku. fajne fele a szczegolnie zaślepki!!! nie przepadam za brewkami i tego typu gilem ale
uwazam za akurat pasuje idelanie do tej coupety!!!
wszystko jest fajnie spasowane. moze sie zobaczymy na spocie 12 i 15 o 15 na Placu Zamkowym???
ps. juz gdzies ja widzialem heheh ale nie mielismy okazji pogadac chyba
uwazam za akurat pasuje idelanie do tej coupety!!!
wszystko jest fajnie spasowane. moze sie zobaczymy na spocie 12 i 15 o 15 na Placu Zamkowym???
ps. juz gdzies ja widzialem heheh ale nie mielismy okazji pogadac chyba
Jest na ostatnim zdjęciu.minon1 pisze:Zdjęcie z diodaami usunięte czy nie widzę
No dzisiaj to raczej nie będę bo mam spory kowałek do przejechania, ale we wrześniu powinienem się pojawić w Świdnikurafi pisze:wszystko jest fajnie spasowane. moze sie zobaczymy na spocie 12 i 15 o 15 na Placu Zamkowym???