z tego co gadałem z nim na gg to on się tylko tymi felgami zajmuje i dlatego różne zdjęcia... A co tam Słonik, z tymi zw1 kolegi było nie tak :?:Słonik pisze:na pozostalych zdjeciach kilka kompletow zw1 wiec nie wiem o co kaman
audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
Słonik ja do gościa mam 40km, wiec raczej bym ich w zyciu nie kupił z aukcji tylko sosbiscie bym sie fatygował je zobaczyć, z tego co gadałem z nim prze telefon dzisto on niby sie zajmuje tylko skrecanymi. A felgi robi pod kogos. [/code]Nie kupoujcie od tego kolesia nic, po pierwsze to na aukcji nie wiadomo co sprzedaje bo napewno nie te zw3 z oststniego zdjecia i te co w opisie, na pozostalych zdjeciach kilka kompletow zw1 wiec nie wiem o co kaman. No i jego robota nie za fajna jest pozatym to sciemniacz i kretacz. Skad wiem a no stad ze te zw1 w podkladzie ktore niby sa tymi zw3 z tytulu aukcji kupil mopj kolega, pozytywa to on nie dostanie.
Oprocz kijowato zrobionych rantow i "galwanizowanych" szprejem na zloto srubek[chyba slabo odtłuszczone bo od pznokcia schodzi xD ] to wszystko w porzadeczku z nimi.
Drogi człowieczku jesli to czytasz to pamietaj zeby nastepnym razem nie naklejac przy pakowaniu tasmy pakowej na podklad bo potem nie chce zejsc i trzeba albo wymatowac papierem albo mocny rozpuszczalnik ktory podklad tez rozpusci i robi sie dolek, w obu przypadkach, ktory potem widac po polozeniu lakieru.
PS- Nie, jeszcze nie byly malowane
<czesiek>
Wracajac do tematu przewodniego czyli felg to uwazam ze B1 sa takie drogie w Polsce tylko dlatego ze nie ma ich u nas a wszyscy maja ale moga sciagnac z DE czyli cena przeliczana jest z Euro+marża sprzedajacego w DE jakies 150E/szt. kosztuja.
Drogi człowieczku jesli to czytasz to pamietaj zeby nastepnym razem nie naklejac przy pakowaniu tasmy pakowej na podklad bo potem nie chce zejsc i trzeba albo wymatowac papierem albo mocny rozpuszczalnik ktory podklad tez rozpusci i robi sie dolek, w obu przypadkach, ktory potem widac po polozeniu lakieru.
PS- Nie, jeszcze nie byly malowane
<czesiek>
Wracajac do tematu przewodniego czyli felg to uwazam ze B1 sa takie drogie w Polsce tylko dlatego ze nie ma ich u nas a wszyscy maja ale moga sciagnac z DE czyli cena przeliczana jest z Euro+marża sprzedajacego w DE jakies 150E/szt. kosztuja.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: