[B4 ABT 2.0] Hikok
[B4 ABT 2.0] Hikok
Audi 80 B4 ABT 90KM rok 1992 inst gaz.
Środek wykończenia eko-skóra (ze względu tragicznej oryginalnej tapicerki
Deska rozdzielcza pseudo-drewno
Przednie głośniki w drzwiach JBL + wysoko tonowe w słupkach przednich
Tylna półka głośniki 2X120W Alphard + 2x15W wysoko tonowe
Tylne drzwi oryginalne montowane w AUDI - NOKIA
Zmieniony zegar na obrotomierz.
Podświetlana gałka zmiany biegu.
Alufelgi przemalowywane -własny projekt-
Środek wykończenia eko-skóra (ze względu tragicznej oryginalnej tapicerki
Deska rozdzielcza pseudo-drewno
Przednie głośniki w drzwiach JBL + wysoko tonowe w słupkach przednich
Tylna półka głośniki 2X120W Alphard + 2x15W wysoko tonowe
Tylne drzwi oryginalne montowane w AUDI - NOKIA
Zmieniony zegar na obrotomierz.
Podświetlana gałka zmiany biegu.
Alufelgi przemalowywane -własny projekt-
Też przyznam szczeże że na początku to myślałem że trochę przesada z tą okleiną. Tak sam naklejałem. Są gotowe elementy na allegro.Tighe pisze:Sam naklejałeś tą okleinę drewnopodobną? Odkleił bym pare elementów bo za dużo jest tego... Wrzuć fotki tych felg przemalowanych we własnym projekcie i opisz trochę plany związane z autkiem Pozdro.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Tak wiem, widziałem, że są, jeśli już bym miał takie coś przyklejać to w tych miejscach gdzie Audi montowało ori takie drewienka Ale to Tobie ma się podobać. Edytuj pierwszy post i tam wrzucaj miniaturki fotek umieszczonych np. na fotosik.pl , znacznie ułatwia przeglądanie <ok>hikok20 pisze:Też przyznam szczeże że na początku to myślałem że trochę przesada z tą okleiną. Tak sam naklejałem. Są gotowe elementy na allegro.Tighe pisze:Sam naklejałeś tą okleinę drewnopodobną? Odkleił bym pare elementów bo za dużo jest tego... Wrzuć fotki tych felg przemalowanych we własnym projekcie i opisz trochę plany związane z autkiem Pozdro.
Jak będzie ładna pogoda to zrobie kilka fotek bo na tych zdjęciach które dałem nie widać dachu. Auto Zielone a dach jest robiony w innym kolorze - ciemno szary. Diody led zlikwidowane, Czekam na przesyłkę z allegro świateł halogenowych do zderzaka. I nie będzie siatek. Siatkę zakładałem ponieważ nie miałem maskownic plastikowych do zderzaka - ale to się zmieni. Teraz jest zima to pomykam na stalówkach.