uki18 pisze:Super zadbana bryczka. Super lakierek. Podoba mi się bo niema w niej "wiejskiego tuningu". Zostaw ją w takim stanie jak jest.
Raczej nie aż tuninng a coś orginalnego ;tak jak w podpisie lub poniżej;
narazie felgi [dobrze jest mieć dwa komplety i nie przekładać opon co pół roku]
Witaj!
NIUNIA na medal ! Widać,że jesteś prawdziwym audimaniakiem skoro włożyłeś taką kasę.Za to trzeba przyznać efekt jest porażający.Super bryka i tyle! Tym przed i za Tobą też nic nie brakuje.Zyczę szerokiej drogi i satysfakcji z pięknego i zadbanego autka.Pozdrawiam.
AD 1 Hołard - :?: też mam z tym problem , nie jestem w stanie określic na jakich jest sprężynach
AD 2 Frano - nie jest to seria - założyłem ją na wiosnę tego roku
Tzn ja juz okresliłem, jak zdjąłem to dopiero się przyjżałem paskom na nich i wyszło -20mm ale wygladał jak na seryjnych. U ciebie widze chyba też jest -20 ale moge sie mylić. Jak podniesiesz któreś koło lewarkiem to zwróc uwage na ilość i kolor pasków
hołard pisze:Jak podniesiesz któreś koło lewarkiem to zwróc uwage na ilość i kolor pasków
podnosiłem i to wiele razy na spręzynach nie ma żadnych oznaczeń ale wypadaja z zamków :?: tak jak by były za krótkie,do pełnego otwarcia brak jakieś 10 - 15 mm, amorki zakładałem zgodnie z katalogiem >BOGE< gazowe