audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
tylko nie wiem kiedy czas na to znajdejaco124 pisze:widze ze bedzie wielkie rezanie
tylko nie wszystko tam było do mniebarto-team pisze:oooo panie ile dziadostwa
fotele sa w tym samy kolorze :mrgreen: nie ma za coNiki20 pisze:Widzę kubły w podobnym kolorze jak masz tapicerkę Oj zakupy widzę udane i to nie tylko dla Ciebie dzięki wielkie
zapomnaieł o lampie dla Ciebie a nie mam haka wiec przyczepki nie zapne choc bardzo by sie przydała :mrgreen:diablo228 pisze:myślałem że masz z tyłu elektryki tak jak ja mogłeś sobie przyczepe wziąść na te tajle czysty szaleniec
zapomniałem o boczka :evil: lecz nic starconego siedzienia juz mam włozone teraz , trzeba ejszcze instalacje podłaczyć <ok>jaco124 pisze:tylne boczki bedziesz cale zmienial czy tylko klamki wstawisz a dziury po korbotronikach zaslepisz?
fotele przekladasz cale do siebie czy tylko maty przelozysz?
po co ci tych rupieci tyle.....
pomału a do przodu, ciąg dalszy prac... w końcu zostały podłaczone halogeny zawiatły tez kubełki podgrzewane oraz podłaczeni instalacji. jugo007 ma to tak opanowane że reza instalke bez schematów :mrgreen: wszystko jest na ori wiązkach oczywiście podłanczane. wyminiłem takze tylna tablice na ori i bardzo mi sie nie podoba widok tego kwadracioka :evil: ale co zrobie... tkaie zycie takie przepisy
[center] [/center] [center] [/center]
[center] [/center] [center] [/center]
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- grzechas_audi
- Forum Audi 80