audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
dydo85 pisze:ta tablica jest straszna :evil: ale najlepsze jest to ze ona takze nie jest ori <rotfl2>
Jaco staram sie prowadzic prace w miare mozliwosci dziekuje wsyztskim za wyrażeni swojej opini <ok> a dzis przyjechał do mnie mały gadzet :mrgreen:
[url=http://images35.fotosik.pl/394/ce66420748a01db9m.jpg]Obrazek[/URL]
U mnie już leży z miesiąc... ale jakoś chęci brać... :mrgreen:
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
tym bardziej ze perspektywa z jakiej zrobiles foto nie nalezy do zbyt atrakcyjneje wiec ta brzydota jest tutaj spotegowana :mrgreen:Niki20 pisze:dydo85, a ja się wyłamię i powiem, że mnie się podoba Jak auto będzie umyte i strzelisz foty w jakimś fajnym plenerze to na pewno ładniej zadek będzie wyglądał.
foto poglądowe... ale i tak mi sie nie podoba, bez róznicy na ujecie...duo pisze:Niki20 napisał/a:
dydo85, a ja się wyłamię i powiem, że mnie się podoba Jak auto będzie umyte i strzelisz foty w jakimś fajnym plenerze to na pewno ładniej zadek będzie wyglądał.
tym bardziej ze perspektywa z jakiej zrobiles foto nie nalezy do zbyt atrakcyjneje wiec ta brzydota jest tutaj spotegowana
:evil:Niki20 pisze:dydo85, ja Ciebie już nie ogarniam... Opanuj się z tym modzeniem bo Ci braknie na następny rok
Dominik damy rade
nie gadaj głosno bo mi US wjedzie na chate <rotfl2>Lucazzz pisze:Wegiel w kiejdach wynosi z kopalni i na lewo sprzedaje
znajda sie one czy predzej czy poźniejMIODEK pisze:Trochę przystopuje, bo ponoć gratów trochę pogubil