[B3 NG 90] Audi 90 2.3 1988
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Ostatnia strona księgi Audi 90 2.3
Sądziłem że do tego wydarzenia jednak nigdy nie dojdzie, lecz się na moje nieszczęście myliłem. Audi była moim pierwszym samochodem i będę ją do końca dobrze wspominał bo nie traktowałem ją jako pojazd, samochód lecz towarzysza, starszą przyjaciółkę która zasługuje na słowo pożegnalne. Służyła mi przez blisko dwa lata, przebyłem nią parę tysięcy kilometrów, a każdy kilometr był nowym doznaniem. Od morza aż po góry. Zawsze dzielnie radziła sobie z mrozem, upałem, deszczem, śniegiem i błotem niekiedy. Dopieszczałem Audi jak tylko mogłem, gdy tylko pojawiła się jakaś moneta w kieszeni. Marzyłem o tym by choć raz odwiedzić z nią Ingolstadt lub być w Kronach, niestety nie udało się. Niestety każda historia się kończy. Po ostatnim incydencie z wahaczem, który wyrządził spore szkody z zawieszeniem doszedłem do wniosku że trzeba zmienić auto. Samochód został sprzedany, co będzie dalej - nie wiem. Lecz nigdy nie zapomnę momentu kiedy pierwszy raz ją ujrzałem przy kupnie i nigdy też nie zapomnę momentu i tego nieodwracalnego uczucia że widzę ją już po raz ostatni gdy odjeżdżała. Podsumowując jestem dumny bardzo cieszę się że w moim pierwszym aucie powietrze przecinały cztery pierścienie autounion : ) Dziękuje moja niezapomniana 90tko :*
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: