B3 ABK
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Co wy chcecie o tych drewienek :?: W b3 nie było plastiku to sobie je wybejcujesz i przyciemnisz lakierkiem w połysku i będzie git. Najlepiej coś w ten deseń jak dekory Tomziela w jego nowym sprzęcie https://audi80.pl/b4-cabrio-28e-moj- ... t50990.htm lub jeszcze kozackie dekory Altasa https://audi80.pl/cabrio-8g-26-abc-m ... t28605.htm . No i dekora kup na dechę (Dziki chyba jeszcze takie cuś ma na sell). Co do tego zdezia od 90'tki to dozbieraj kasy i sobie od razu tą klapę i zderzak malniesz za jednym razem to Cię taniej to wyjdzie No i ogarnij te fotele, bo fotel kierowcy wygląda jakby nim jakiś onanista jeździł <haha> Kupujesz wanisha, pierzesz odpalasz furacza i ogrzewanko na maxa dajesz ,i po ok. 2 godzinkach masz czyściutka tapicerkę :mrgreen: Tak po za tym coś jeszcze przy niej planujesz, bo widzę, że się rozkręcasz <ok> :?:
PS. Żeby nie było, nie robię żadnej reklamy tylko doradzam koledze :mrgreen:
PS. Żeby nie było, nie robię żadnej reklamy tylko doradzam koledze :mrgreen:
Jeśli będą fundusze no to chciałem się zająć wnętrzem . tzn. Podsufitka bo mi się odkleja może boczki ? . Jakieś koło chciałbym jej zarzucić . No i najważniejsze muszę jechać do gazownika żeby coś z gazem zrobił bo na benzynie chodzi mi fatalnie .Audi Sport pisze: Tak po za tym coś jeszcze przy niej planujesz, bo widzę, że się rozkręcasz <ok> :?:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
oo, mów do mnie jeszcze puki mam dreszcze :mrgreen: nie myślałem o tym. hmm AC/BC jeśli by się trafiło w miare przystępnej cenie .. to czemu nie. No tylko mówię jak na razie zrobię to co wymaga zrobienia a duperelami zajmę się potem .Audi Sport pisze:Planujesz el szybki,lustra, AC/BC i coś w ten deseń czy coś innego :?:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mało tego że zostaną dziury to jeszcze wytłoczenie w zderzaku. Jak tak Ci przeszkadza ten chrom to najlepiej go czarnym matem potraktować.Spetsnaz pisze:Witam
Mam takie pytanie a widzę że temat przedniego zderzaka od A90 był tutaj poruszony więc się zapytam, a co
Chodzi mi dokładnie o mocowania tych chromów do tego zderzaka, czy jak je wyjmę to zostają dziury w zderzaku czy jest to jakoś inaczej rozwiązane?