Moje nowe autko po wypadku ........
Ja też podzielę zdanie kolegów dobrze że ni poszło na żyletki, ale wracając do modów podświetlenia itp. To twoje auto i tobie ma się podobać jak dla mnie podświetlenie podłogi oki ale nawiewu nie bo w nocy strasznie wkurza ale to jak mówię twoje auto i twój gust powodzenia w modach i bezawaryjności życzę
-
- Forum Audi 80
Własnie dlatego nie kupuję w komisach (komisarzach), a "alleDrogo" nie wzbudza mojego zaufania... <osohozi>gornik pisze: http://moto.allegro.pl/audi-80-b4-wieli ... ml#gallery
Bezwypadkowy <rotfl2> <haha> <zeby> <cieszy>
Wy wszyscy oczywiście święci, na pewno sami byście pisali przy sprzedaży auta, że np. dostało takiego strzała, że cały przód wspawany z innego auta, albo że dachując koziołkowała we wszystkie strony... :roll: Chyba proste, że jak się chce sprzedać auto, to o pewnych rzeczach się nie pisze, bo inaczej auto może się nie sprzedać, a tak ktoś kupi i będzie jeździł zadowolony.
Ludzie gorsze rzeczy kupują, a większość aut na allegro ma wpisane bezwypadkowy, a wiadomo, że tak nie jest - sami zwracacie uwagę, jak ktoś się pyta o ocenę danego auta na forum, że nie jest wpisane bezwypadkowy, to znaczy to pewnie, że miał poważnego dzwona i nie warto kupować, lepiej rozejrzyć się za czymś innym; a jak jest wpisane bezwypadkowy i ma np. inny odcień błotnik, to lekka stłuczka albo obrysowanie. Wiecie o co chodzi.
Ludzie gorsze rzeczy kupują, a większość aut na allegro ma wpisane bezwypadkowy, a wiadomo, że tak nie jest - sami zwracacie uwagę, jak ktoś się pyta o ocenę danego auta na forum, że nie jest wpisane bezwypadkowy, to znaczy to pewnie, że miał poważnego dzwona i nie warto kupować, lepiej rozejrzyć się za czymś innym; a jak jest wpisane bezwypadkowy i ma np. inny odcień błotnik, to lekka stłuczka albo obrysowanie. Wiecie o co chodzi.