Ostatni wypust b3 w postaci 2.0E 115KM (jak elegant) moich rodziców miał ori białe kierunki z przodu.pawelrybak15 pisze:czego o tjuninkowych kierunkach powiedzieć nie można
Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
dziwna logika. podejrzewam ze nikomu nie przeszkadzaja twoje zegary z B4 w B3, chodzi tylko o to ze na kazdym kroku krytykujesz jak to nazywasz 'tjuningowe' biale i czerwone kierunkowskazy i kierujac sie argumentacja ze to unowoczesnianie na sile B3 sam 'strzelasz sobie w kolano' majac owe nowsze zegarypawelrybak15 pisze:Aby uciąć wszelkie dyskusje już na zawsze :evil:
B3 z zewnątrz jest moim zdaniem najładniejszą 80tką, a 90 to najpiękniejsze Audi jakie wyjechało z fabryki w Ingolstadt i z zewnątrz nie uznaje dzikich przekładek jak np kierunki z avanta, czy białe kierunki z przodu. W środku wstawienie jakiegoś drobiazgu z B4 to nic złego, nikogo nie krytykowałem za takie manewry bo dla mnie to nic złego. Ja wstawiłem radio z zupełnie innego Audi, bo z C5 i moim zdaniem pasi ono bardzo ładnie do wnętrza 80tki, które nadal nie wygląda staro. A fotele albo będą takie jak mam, tylko z taką tapicerką jak mam na boczkach, albo welury z koszulkami na zagłówkach
P.S. Wujo, ori głośniki będą, bo inne mi z ori radiem nie zagrają <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Każda 90tka miała zderzaki w kolorze, to chyba jakąś samoróbe widziałeśpawelrybak15 pisze:Co to, to nie, nawet za dopłatą :mrgreen:GerB3 pisze:Szkoda tylko że zderzaki i doły drzwi są czarne, jak ma być 90ka to musisz wrzucić je pod kolor
Pozatym kiedyś widziałem na alle 90 w Turbo D i miała doły drzwi oklejone taką samą folią jak u mnie i czarne doły zderzaków <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Co raz to bliżej Ci do wyglądu 90'tki Nie licząc chromowanych listew wokół przedniej i tylnej szyby no i nad bocznymi szybami to masz 90'tkę pełną gębą. Rączki podświetla masz z B3 czy b4, no i w jakim kolorze te rączki :?: Obyś jakiejś kolejnej profanacji modelowej nie zrobił :mrgreen: Coś z klimą działasz, na jakim jesteś etapie :?: Masz już wszystkie graty do komory :?: