Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wiercic nalezy z boku. jest nawet specjalne przetloczenie w zbiorniczku gdzie widac ze montowany tak jest ori czujnik. wystarczy w tym przetloczeniu wywiercic odpowiednio duzy otwor i na wcisk czujnik
http://allegro.pl/czujnik-plynu-spryski ... 60139.html
montowac nalezy go tak zeby ten plywak podnosil sie do gory a jak bedzie za malo plynu to opadal do pozycji w ktorej jest w lini prostej
http://allegro.pl/czujnik-plynu-spryski ... 60139.html
montowac nalezy go tak zeby ten plywak podnosil sie do gory a jak bedzie za malo plynu to opadal do pozycji w ktorej jest w lini prostej
Powodzenia z tym AC. AC/BC to był mój niedokończony i nie zdobyty chyba ostatni cel jaki miałem w B3-ce. Widzę że "moje" pokrowce zakupiłeś tak jak ci pisałem <ok> Audik ładnie będzie wyglądał z nimipawelrybak15 pisze:AC zamontowane, kontrola świateł mijania działa, w przyszły weekend pewno założe kontrolę świateł tylnych
Oprócz tego grill z 90, listwy boczne z 90, oraz rączki podsufitki z oświetleniem <ok>
I zapowiadane wcześniej koszulki na zagłówki http://allegro.pl/show_item.php?item=1439242437
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzisiaj muszę usunąć usterkę związaną z światłami przeciwmgłowymi przód :evil: Gdy je włączam świecą mi jednocześnie kontrolki od świateł mijania i długich bez względu na ustawienie manetki długie/krótkie oraz tej od włączania świateł (tylko jak mam w pozycji wyłączone to nie dzieje się nic ale to normalne). Jak wyłącze przeciwmgłowe to problem znika, światła mijania oraz długie działają normalnie, postojówki zresztą też. Również gdy wywale przekaźnik od przeciwmgłowych, to wszystko jest OK. Tylne przeciwmgłowe działają normalnie, tylko coś stało się z tymi z przodu. Wie ktoś może co się dzieje? Czy to zwarcie za przekaźnikami, czy raczej w obwodzie sterowania przekaźnikami?
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Problem rozwiązany Przyczyną była słaba masa w obwodzie przekaźników, po prostu za słabo dokręciłem nakrętkę mocującą oczka masowe :roll:
Czas przedstawić ostatnie mody
AC
I w akcji :->
Dodatkowe zegarki już podłączone <ok>
Dopracowałem też osadzenie radia w konsoli środkowej :mrgreen:
Fotki słabawe, bo robione na ISO 1600, po to by nie wyszły poruszone i przez to rozmazane <ok>
Czas przedstawić ostatnie mody
AC
I w akcji :->
Dodatkowe zegarki już podłączone <ok>
Dopracowałem też osadzenie radia w konsoli środkowej :mrgreen:
Fotki słabawe, bo robione na ISO 1600, po to by nie wyszły poruszone i przez to rozmazane <ok>
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- zawodnik88
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja ci powiem że też jakoś ostatnio wolę posłuchać kle kle klekociku spod maski niż nie słyszeć prawie nic jak w przypadku benzynki Przynajmniej wiem że pracujesagem pisze:Fajnie wszystko porobiłeś, szkoda że bez BC. A
to zdanie mnie połamało :shock:
Dla mnie każdy silnik benzynowy brzmi fatalnie :roll: