Audi 80 B3 (1989r) by tomiko9-odwiedziny przed update-str 10
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
No ba!Hołowczyc20 pisze:No prosze kto się wkońcu pojawił u nas <ok> <ok>
Wczoraj zjechalem na miesiąc do kraju,postaram się w tym miesiącu zaktualizowac temat i pokazać Wam moją starą piastę,tj.jak pierścień łożyska potrafił ją zdemolować i mimo to przejechalem 600 kilometrów na niej ,update niebawem.
Pozdrawiam!
Hejka!
Już z pół roku będzie jak się zaniedbałem z update-m tematu :oops: i czas najwyższy te zwały kurzu przetrzec pokazem fotek Audi-olek Maćka i mojej z ostatnioniedzielnych odwiedzin u mnie Maćka,Pawła i Krzyśka (maciek12,gornek90 i gawcio12312) chłopaki
Pogoda dopisała i było super <ok> dzięki Pany
A!-bym zapomniał o czymś,o czym się nie da zapomnieć hehe :oops: śmigałem tą białą damą Maćka i nasuwa mi się tylko jedno słowo- P.O.E.Z.I.A.! Maciuś-chylę czoła
Już z pół roku będzie jak się zaniedbałem z update-m tematu :oops: i czas najwyższy te zwały kurzu przetrzec pokazem fotek Audi-olek Maćka i mojej z ostatnioniedzielnych odwiedzin u mnie Maćka,Pawła i Krzyśka (maciek12,gornek90 i gawcio12312) chłopaki
Pogoda dopisała i było super <ok> dzięki Pany
A!-bym zapomniał o czymś,o czym się nie da zapomnieć hehe :oops: śmigałem tą białą damą Maćka i nasuwa mi się tylko jedno słowo- P.O.E.Z.I.A.! Maciuś-chylę czoła
Irek-jak pisałem,Maćko jest w pełni fanem tej marki i jak mało kto w jego wieku zna się na tej marce,więc sama już taka mieszanka jest piorunująca :!: z korzyścią oczywiście dla Audi <ok>IC69 pisze:Ten Audik z wadą fabryczną, to Maćka? <lupa>
Powinieneś się kiedyś nią przejechać to byś wiedział o czym mówię,a jak mi maskę otworzył to dopiero poezja :!: Maćku
Gdzieś sie tej wady Teściu dopatrzył? Zaraz sie sprostuje 5 kilowymIC69 pisze:Ten Audik z wadą fabryczną, to Maćka?
Pięknie napisane, ale aż tak dobrze niejestTomiko9 pisze:Irek-jak pisałem,Maćko jest w pełni fanem tej marki i jak mało kto w jego wieku zna się na tej marce,więc sama już taka mieszanka jest piorunująca z korzyścią oczywiście dla Audi
Teściu, lepiej zmień auto, bo ostatnio mam pecha i reklamacje sie sypią <ok>IC69 pisze:Moje auto też już miał w swoich łapkach, a właściwie tylko licznik.