Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
witam panowie a wiec za rozrząd dałem 280zł i robota 150zł tak wiec nie ma tragedii co do autka to jeszcze nie było wypieszczone na full dopiero jak będzie już sucho to ja wypoleruje i na woskuje a teraz to tylko myjka bezdotykowa za 4zł opłukana i tyle
siostrzana audi to b4 kolegi z silniczkiem 2,8 v6 w automacie do pełni szczęścia brakuje mu tylko tylnego zderzaka rs on składał moja audi z poprzednim pierwotnym właścicielem i to właśnie z tej niebieskiej jest wnętrze u mnie :mrgreen:
siostrzana audi to b4 kolegi z silniczkiem 2,8 v6 w automacie do pełni szczęścia brakuje mu tylko tylnego zderzaka rs on składał moja audi z poprzednim pierwotnym właścicielem i to właśnie z tej niebieskiej jest wnętrze u mnie :mrgreen:
kolego kolczat myje na myjce ale bez dotykowej na szczotę nigdy bym nie pojechał a co do specyfików to do polerki i woskowania nie zastąpiona jest Autopolitura nie pamiętam teraz co to za firma ale kupisz ja na każdym orlenie za 11zł mała a za 22zł doża w czerwonej butelce
http://allegro.pl/autopolitura-duza-2cl ... 77038.html
http://allegro.pl/autopolitura-duza-2cl ... 77038.html
A ja polecam kosmetyki Meguiars, ale na to juz kawałek kasy trzeba wywalic.
Auto cudowne, do tej pory pamietam jak było na allegro.
Srodek przepiekny, i chociaz szkoda ze nie masz srodkowych kratek z nawiewów, ktore są jak dla Mnie bardzo piekne jeżeli chodzi o 80 B3/B4 to cos za coś... masz Navi Plus, a tego nie ma i nie było w zadnej 80..
Dbaj o niął jak najdłużej bo jest przepiekna... Prawdziwy PUSSY WAGON
Auto cudowne, do tej pory pamietam jak było na allegro.
Srodek przepiekny, i chociaz szkoda ze nie masz srodkowych kratek z nawiewów, ktore są jak dla Mnie bardzo piekne jeżeli chodzi o 80 B3/B4 to cos za coś... masz Navi Plus, a tego nie ma i nie było w zadnej 80..
Dbaj o niął jak najdłużej bo jest przepiekna... Prawdziwy PUSSY WAGON
sama prawda. Od kiedy zobaczyłem jak kuzyn swoje bmw naciera meguaiersem i blaskk bije na kilometr tylko to! Chłopaki, a nie bardziej opłaca się kupić sobie samemu karchera i dobrą (dobrą, a nie castoramową, co ledwo co kubek po kawie doczyści) pianę aktywną?LU_ANGEL pisze:A ja polecam kosmetyki Meguiars, ale na to juz kawałek kasy trzeba wywalic.
Podobnie jak kiedyś Kolczat napisał uważam, że nie po to wydałem kasy tyle na malowanie by teraz to zajechać gąbą. A z moim zestawem i pracy mniej i efekt lepszy, a z pewnością mniej inwazyjny dla lakieru. Tym bardziej że fajnego karchera kupić idzie,w promocji, za 400zł!
Potem meguaiers - chociaż nowy lakier super wychodzi nawet jak się użyje czegoś tańszego -... a na polerowane alu jakby kogoś interesowało polecam pastę meguaiersa, sprzedawaną w puszeczce małej. puszka granatowa a pasta niebieskawa. polerka wychodzi po niej przecudowna!
LU_ANGEL dokładnie tak jak piszesz o tych kosmetykach Meguiars bede na wypłate zamawiał i zobaczmy jak wyjdzie a co do navi plus to już dawno wyleciała na kopach z audi teraz mam 2 dinowego Pioneera z dotykalskim wyświetlaczem a navi poleciała z auta bo uszkodzona była
Audi88 dzięki kolego ale tył jest przecudny i pewnie nie jeden chciał by go w swojej audi :lol: :lol:
Audi88 dzięki kolego ale tył jest przecudny i pewnie nie jeden chciał by go w swojej audi :lol: :lol:
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
oj oj mam to :shock: Polecam z pełną odpowiedzialnością, wystarczy przetrzeć nią felgi i błyszczą jak wiadomo co :mrgreen:slugs pisze:a na polerowane alu jakby kogoś interesowało polecam pastę meguaiersa, sprzedawaną w puszeczce małej. puszka granatowa a pasta niebieskawa. polerka wychodzi po niej przecudowna!
Będę musiał i wosku spróbować od nich, bo jak felgi pięknie czyści i nabłyszcza to i z lakierem podobnie powinno byćslugs pisze:LU_ANGEL napisał/a:
A ja polecam kosmetyki Meguiars, ale na to juz kawałek kasy trzeba wywalic.
sama prawda. Od kiedy zobaczyłem jak kuzyn swoje bmw naciera meguaiersem i blaskk bije na kilometr tylko to!