Zamiana alusów z 16 na 17 - zagwozdka
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Zamiana alusów z 16 na 17 - zagwozdka
Siemka
Koleś na forum A4 dał mi do myślenia. Bo chce zamienić się ze mną aluskami. Moje za jego 17stki:
http://postimage.org/image/1qge0pc9w/
Fotki alósków oglądałem, wyglądają bardzo dobrze. Minus - opony do wymiany.
Moje alusy również są w stanie bardzo dobrym, dodatkowo 4 micheliny z czego 2 ideały, dwie w połowie zużycia.
Warunek taki:
- moje alusy z oponami za jego alusy właściwie bez opon
- on przyjeżdża do mnie (trasa około 200 km).
I teraz kurcze myślączka mnie naszła. Miałem nic już w tym temacie nie robić bo mam alusy w bardzo ładnym stanie + bardzo ładne oponki. No ale kurcze te 17stki kuszą.
Koleś na forum A4 dał mi do myślenia. Bo chce zamienić się ze mną aluskami. Moje za jego 17stki:
http://postimage.org/image/1qge0pc9w/
Fotki alósków oglądałem, wyglądają bardzo dobrze. Minus - opony do wymiany.
Moje alusy również są w stanie bardzo dobrym, dodatkowo 4 micheliny z czego 2 ideały, dwie w połowie zużycia.
Warunek taki:
- moje alusy z oponami za jego alusy właściwie bez opon
- on przyjeżdża do mnie (trasa około 200 km).
I teraz kurcze myślączka mnie naszła. Miałem nic już w tym temacie nie robić bo mam alusy w bardzo ładnym stanie + bardzo ładne oponki. No ale kurcze te 17stki kuszą.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
No właśniegoldi j51 pisze:Wygląd na pewno sie polepszy tylko nie zapomnij o zawieszeniu które pewnie prędzej będziesz wymieniał a już nie wspomnę jak wpadniesz w dziurę gdzieś w nocy
I to jest właśnie największy minus. Na 16tkach mam oponki na kilka sezonów dobrej firmy. Nie jestem jakimś katem na opony więc michelinki posłużyłby mi długo. Jutro chcę się przejechać do sporej firmy handlującej oponkami. Jeśli Będę mieli coś interesującego w dobrej cenie to zastanowię się nad tymi alumami. Głównie ze względu na opony a właściwie problem w ich zakupie ostatecznie wybrałem te 16tki które mam aktualnie.goldi j51 pisze:weż pod uwagę cene opon 16 stki a 17 stki mówie o nowych oponkach
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Z tego co z nim gadałem to sporo jeździ po Polsce i szkoda mu wytłuc te 17stki. Opony też pewnie mają jakiś wpływ. Gdybym jeździł sporo po Polsce i komplet wystarczałby mi na 2-3 sezony to też wolałbym kupować 16stki. Tańsze no i jazda po dziurach wygodniejsza.goldi j51 pisze:ciekawe czego gościu chce się zamienić ze względu na słabe opony
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt: