Możliwe że tak mieszkam niedaleko jastrzębia, tyle że ostatni raz wyjechałem coupetą gdzieś na jesień, na dzień dzisiejszy poruszam się E30 na codzień.K2, czy ja sie kiedys z Tobą nie mijałem w jastrzebiu taka pozniejsza pora dnia :?:
Narazie nie ma co prezentować. Ur będzie przechodził kompleksowy remont blacharski z sodowaniem nadwozia włącznie,remont zawieszenia i elektryki. póki co kompletuje graty, w garażu czeka komplet BBS RS 8,5J17 mam nadzieje że uda się je podpasować bo rozstaw śrub typowo japoński 5x114.3. Zobaczymy czy uda się na śrubach pływających zamontować, jak nie to drugi nawiert się zrobi. Poniżej 3 foty urala.Taka przesiadka daje dużo większe bicie serca, ach ty szczęściarzu Prezentuj i to szybko!
(na fotkach wygląda nieźle, blacha w sumie nienajgorsza ale lakier jest tragiczny)
fota BBS'ów (fota z aukcji internetowej):
I tak... , i nie... generalnie coupeta zostanie ogołocona ze wszystkich extrasów które nieraz kompletowałem przez lata. Zresztą sam masz przedliftowe coupe to wiesz jak jest. Chromowane ramki reflektorów i tylne lampy frankani już są podmienione. Auto wróci do stanu w jakim je kupiłem i zostanie sprzedane. Generalnie dąże do tego aby został tylko ur i jakieś auto na codzień. Coupe i E30 zostaną sprzedane, nie chodzi nawet o pieniądze tylko o zwyczajny brak czasu na ogarnięcie tematu.a przepraszam co z Pomarancza? na graty do URa?