Od czasu do czasu bywaja na allegro, ost byly ale cena 1450pln :shock:bloku pisze: keczy napisał/a:
bloku napisał/a:
AZEV A 9/16
Juz widze ze bedzie grubo
Póki co są takie AZEVy...ale jakbym gdzieś trafił 9tki....
Audi 90 2,3 20V Quattro Black Edition by Bloku
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
Fajna B3-trója, patrząc na zdjęcia to wygląda na zadbaną Ach ten pięciocylindrowy kolos + quattro Zawsze mnie kręciły pięciocylindrowe silniki w Audicach ten dźwięk to po prostu poezja ...marzenia, może kiedyś będę taką miał z pieciocylindrowcem pod maską .
A co lamp, mnie się akurat podobają Ale jeśli zdecydujesz się na sprzedaż, to ja się ustawiam po nie w kolejce :mrgreen: .
Pozdrawiam i życzę powodzenia w modach
A co lamp, mnie się akurat podobają Ale jeśli zdecydujesz się na sprzedaż, to ja się ustawiam po nie w kolejce :mrgreen: .
Pozdrawiam i życzę powodzenia w modach
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Po krótce....
- wolę dźwięk silnika 10V na K-Jecie... (JS, KV, KU)
- tylne lampy to w komplecie HELLA...przyznam się szczerze że muszę pomyśleć nad odblaskami...co by się panowie w mundurkach nie denerwowali
- lampy...osobiście z miłą chęcią zamienię na ori. Lewa ma polerkę klosza...prawa nie doczekała się jeszcze
- zdjęcia wnętrza będą...tak jak wspomniałem...posprzątam i wtedy Co do silnika...będą jutro
Dziś pierwsze latanie bokami po Gdańsku...nawet śnieg nie był potrzebny tylko trochę deszczu
- wolę dźwięk silnika 10V na K-Jecie... (JS, KV, KU)
- tylne lampy to w komplecie HELLA...przyznam się szczerze że muszę pomyśleć nad odblaskami...co by się panowie w mundurkach nie denerwowali
- lampy...osobiście z miłą chęcią zamienię na ori. Lewa ma polerkę klosza...prawa nie doczekała się jeszcze
- zdjęcia wnętrza będą...tak jak wspomniałem...posprzątam i wtedy Co do silnika...będą jutro
Dziś pierwsze latanie bokami po Gdańsku...nawet śnieg nie był potrzebny tylko trochę deszczu
Widziała, widziała i to pierwszej generacjibloku pisze:Jaki gaz...chłopie...nigdy ona gazu nie widziała i nie zobaczy...no chyba że pytasz o gaz w oponach LPG jest feee... :mrgreen:
Widzę, że była Mauzera i Irasa jeszcze jeździ i całkiem, całkiem jeszcze wygląda.
PS soczewki z tego co Mauzer daaawno temu mi mówił nie są z A3 tylko z A4 B6.