Sprzedane
Korzystając ze słonecznej pogody cały dzisiejszy dzień spędziłem na rezaniu autka Łapy miałem ubrudzone po łokcie :mrgreen:
Zmogłem się wreszcie i...
- wymieniłem podstawę wtrysku;
- przeczyściłem przepustnicę i aparat wtryskowy;
- wymieniłem obudowę filtra powietrza, którą kupiłem od Krychy ze 2 miesiące temu :mrgreen: ;
- wymieniłem filtr powietrza, bo stary już wołał o pomstę do nieba;
- uszczelniłem układ dolotowy, zakładając wszędzie gdzie tylko się dało opaski
Rezultat...
- lewe powietrze musiało wlatywać wszelkimi możliwymi dziurami, bo po doszczelnieniu silnik na gazie dławił się i musiałem pobawić się regulacją na parowniku, żeby jako tako chodził
- silnik szybciej się dogrzewa, czego wynikiem jest szybsze włączanie się wentylatorów chłodnicy;
- jeżeli chodzi o dynamikę, to zobaczymy jutro na trasie do Rzeszowa :mrgreen:
- jeżeli chodzi o spalanie, to na poniedziałek jestem umówiony w krośnieńskiej rozdzielni gazu na regulację i zobaczymy wtedy, bo na razie to moje spalanie na trasie wynosi ok 10 l gazu, co jak mi się wydaje jest o dużo za dużo
Fotek z rezania nie mam, gdyż nie mam <rotfl2>
Jeżeli w przyszłym tygodniu powtórzy się tak ładna pogoda, to zakładam nowy zestaw hebli - tzn tarcze i klocki made by TRW
Zmogłem się wreszcie i...
- wymieniłem podstawę wtrysku;
- przeczyściłem przepustnicę i aparat wtryskowy;
- wymieniłem obudowę filtra powietrza, którą kupiłem od Krychy ze 2 miesiące temu :mrgreen: ;
- wymieniłem filtr powietrza, bo stary już wołał o pomstę do nieba;
- uszczelniłem układ dolotowy, zakładając wszędzie gdzie tylko się dało opaski
Rezultat...
- lewe powietrze musiało wlatywać wszelkimi możliwymi dziurami, bo po doszczelnieniu silnik na gazie dławił się i musiałem pobawić się regulacją na parowniku, żeby jako tako chodził
- silnik szybciej się dogrzewa, czego wynikiem jest szybsze włączanie się wentylatorów chłodnicy;
- jeżeli chodzi o dynamikę, to zobaczymy jutro na trasie do Rzeszowa :mrgreen:
- jeżeli chodzi o spalanie, to na poniedziałek jestem umówiony w krośnieńskiej rozdzielni gazu na regulację i zobaczymy wtedy, bo na razie to moje spalanie na trasie wynosi ok 10 l gazu, co jak mi się wydaje jest o dużo za dużo
Fotek z rezania nie mam, gdyż nie mam <rotfl2>
Jeżeli w przyszłym tygodniu powtórzy się tak ładna pogoda, to zakładam nowy zestaw hebli - tzn tarcze i klocki made by TRW
Ja już też nie mogę się doczekać W przyszłym tygodniu kupuję opony, tak że kółka będą już w komplecie 8-) a jak tylko zrobi się pogoda to na pewno wrzucę fotki z przymiarkiTighe pisze:nikt nic nie mówi bo każdy czeka aż te Azevy wlecą na auto
Może już wtedy dojdzie do mnie długo oczekiwany rarytasik... 8-) to będzie podwójne święto :mrgreen:
Tak dla gwoli ścisłości, to z podaną przeze mnie prędkością oczywiście jechałem na niemieckiej autostradzieDYZIO pisze:Bastek gdzie mogę zgłosić zawiadomienie o wykroczeniu drogowym :?: :mrgreen:Bastek pisze: Nigdy jeszcze nie rozpędziłem się swoim ABT więcej jak 150 km/h
Zawiadomienie możesz złożyć np.:
- u siebie na komendzie - na protokół przyjęcia zawiadomienia o wykroczeniu;
- lub dzwoniąc na nr 997 i zaczynając rozmowę słowami: "Uprzejmie donoszę aczkolwiek z obrzydzeniem..." <rotfl2>