..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
Da się na czarno pomalować i nic się nie rozpada :mrgreen:
Rezanie do drobnej korekty. Brakuje Ci teraz lotki DTM na przód ładnie
by optycznie podkreśliła przód.
Rezanie do drobnej korekty. Brakuje Ci teraz lotki DTM na przód ładnie
Ostatnio zmieniony 11 lut 2011, 23:06 przez gornik, łącznie zmieniany 1 raz.
To właśnie pomalował dobrze zrobił zobacz 3 zdjęcie od góry <ok>Słonik pisze:tylna ob udowa lampy ktora widac kolo blotnika dwa
I tej uszczelce się nic nie dzieje jak lekko psikniesz ją w czarny mat. Sam tak robiłem to wiem <ok>
A silikon do starej uszczelki zawsze nie zaszkodzi bo jak wiadomo te uszczelki już są stare i część ich przy odrywaniu została na szkle i żeby nie zachodziły parą nam lampy lepiej jest dać taką cienką warstwę silikonu a powiem więcej jak następnym razem będziesz rozbierał to uszczelka fajnie odstanie <ok>
A ty masz zwykłą soczewkę :?: To gdzie masz długie :?: Tak samo jak górnik lansik 50km/h bo szybciej nic nie widać <zeby> Oczywiście to taki żart żeby się nikt nie obraził ale moim zdaniem już jak mieliście lampy rozebrane kupić soczewki bi-xenonowe przerobić troche mocowania powiększyć delikatnie otwór na soczewkę i by wyglądało to pięknie a zarazem nie straciłoby na funkcjonowaniu
Nie pogardził bym tą dokładką, ale nie umiem jej trafić nigdzie póki co.gornik pisze:Brakuje Ci teraz lotki DTM na przód ładnie
+5ptk. bo jako jedyny to zauważyłeśDYZIO pisze:To właśnie pomalował dobrze zrobił zobacz 3 zdjęcie od góry
Bi-zenon zawita za jakiś czas, rozebrać te lampy to żaden problem więc mogę to robić nawet i na czas hehe. A co do samych drogowych to tak na dobrą sprawę odkąd mam zenon to użyłem ich może z dwa razy więc potrzebne mi nie są aż tak bardzoDYZIO pisze:A ty masz zwykłą soczewkę :?: To gdzie masz długie :?: Tak samo jak górnik lansik 50km/h bo szybciej nic nie widać <zeby>
Kierunki zostają orange bo to w końcu us ma być
Ogólnie widzę że zdania co do tego moda są podzielone, przepraszam osoby którym się nie podoba. Mam pewną wizję na 2011 i to dopiero pierwszy krok... Następne będą laminat i naklejka "tuning" <rotfl2>
Hmm, jeśli dobrze pamiętam to 1200 plnów.Audi88 pisze: ile dales za soczewki jezeli mozna wiedziec?
Ogólnie widzę że zdania co do tego moda są podzielone, przepraszam osoby którym się nie podoba. Mam pewną wizję na 2011 i to dopiero pierwszy krok... Następne będą laminat i naklejka "tuning" <rotfl2>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK