[Coupe B4 2.0 16v ACE] Nareszcie :D
Witam serdecznie sąsiada (choć tak naprawdę mieszkam we wsi położonej ok. 10 km od Brzegu w Przylesiu ), jeśli chodzi o felunek to na 100% coś trzeba będzie z nim zrobić... no ale wszystko w swoim czasie
Jeśli chodzi o silnik to jak dla mnie jest naprawdę mocny (i brzmi jak dla mnie naprawdę bardzo przyzwoicie), jak już wspomniałem jezdziłem 90-konnym ABT od stycznia w sumie i się jakoś przyzwyczaiłem a teraz zmiana na 140 i trzeba się przyzwyczaić do wciskania gazu bo portfel się nie przyzwyczai do wydawania pieniędzy raczej
A co do Quattro, no cóż - nie zawsze się dostaje wszystko czego się pragnie
Masz rację, tak to wygląda jakby był nastawiony na inny rynek, z drugiej strony to klima to jakby nie patrzył przydatna opcja (jedziesz na jakieś spotkanie i zależy Ci na tym żeby się nie spocić czy coś to w tedy klima jak lekarstwo). Jak dotąd radziłem sobie w modelu podobnym do kolegi maniek75 (B4 2.0 ABT) i niezaspecjalnie doskwierał. A co do podgrzewanych foteli to mam podzielone zdanie, jest zimno, zagrzejesz sobie plecki itp, później wychodzisz na zewnątrz gdzie jest zimno i można sobie coś przewiaćfajny wypas, ale raczej taki bardziej nastawiony na rynek południowy (climatronik) niż na skandynawski tudzież Polski (brak podgrzewanych foteli no i najważniejszego Q), fajnie bo są soczewki, silnik też bogaty chociaż R4
Jeśli chodzi o silnik to jak dla mnie jest naprawdę mocny (i brzmi jak dla mnie naprawdę bardzo przyzwoicie), jak już wspomniałem jezdziłem 90-konnym ABT od stycznia w sumie i się jakoś przyzwyczaiłem a teraz zmiana na 140 i trzeba się przyzwyczaić do wciskania gazu bo portfel się nie przyzwyczai do wydawania pieniędzy raczej
A co do Quattro, no cóż - nie zawsze się dostaje wszystko czego się pragnie
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK