U mnie na rozgrzanym silniku i na wolnych obrotach wskazuje ponad 2 bary.barto-team pisze:a czemu cisnienie oleju jest takie małe :?: diesle takie maja :?:
audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
-
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
cosik tam znowu ruszyło do przodu w końcu został załozony tempomat <ok> musze przyznać , że fajna sprawa :mrgreen: choc podobno nie którzy twierdza ze emerycka został tez wymieniony prędkościomierz na US, lecz naliczanie przejechanego dystnsu mam w kilometrach a nie milach. kolega Maciek12 ostro wczoraj sie narezał, jeszcze raz dzieki <wodka>
[center] [/center]a nie którzy cos tam wspominali o kołach, wiec sie pochawle jedno foto też z naszej wczorajszej wyprawy do świstaków <ok> i zdjecie klubowej taryfy
[center] [/center]
[center] [/center]a nie którzy cos tam wspominali o kołach, wiec sie pochawle jedno foto też z naszej wczorajszej wyprawy do świstaków <ok> i zdjecie klubowej taryfy
[center] [/center]
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
tak na lato tak, bo teraz mogą sie przybrudzić <rotfl2>Lucazzz pisze:eee, kółeczka eleganckie
Bedziesz z nich sciągał folie na lato, czy zostaja tak jak jest??
tez jestem tego ciekaw nie bój nic, niczego nie braknie <ok>Niki20 pisze:no ciekaw jestem jak się będą na autku prezentować Co Wy tak często te napady na Świstaka robicie?? Części mu braknie
wszystko w swoim czasieBronek27 pisze:dydo ziom co to za felunek chowasz przed nami poka poka
dobrze widzisz no w łodzkim a miejścowośc to zapomniałem. kogo Jacka czy mnie <haha>barto-team pisze:gdzie ten świstak mieszka nawet Irka widzę i ta flaszka na dachu u jaca trzeba cię Panie leczyć bo nam w nałóg popadniesz