audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
Ty leniu jeden rezałeś?A od kiedy podpinanie VAGa jest rezaniem? Żebyś chociaż wtyczki diagnostyczne ty wpinał, a nie ja <haha> Rezanie to nie są czynności typu diagnostyka VAGiem czy tankowanie paliwa na stacji... Jeśli by tak było, każdy by pisał, że rezał dziś audika, ponieważ wjechał nim do garażu, bo padało... <wodka> Zdrówko jaco <pijak>jaco124 pisze: maciek to jeszcze u kolczata wczoraj rezal, w sumie ja tez
no ostatnio trójke trafiłem <ok>kamilek89 pisze:no widzę że nie którzy na tym forum to w totka wygrali...
no a gdzie, czym sie tu chwalic...Słonik pisze:Świstak w łodzkim? ja nic nie wiem
EJ kanalio pochwal sie chociaz parametrami bo ciekaw jestem
eee tam nie bedzie źle, pojedziemy jak korporacja taryfiarzy :mrgreen:szuan pisze:krycho! puściłeś mój chytry plan na sezon '11 w maliny teraz będą pisać, że u kolegi dydo, taxi wcześniej
własnie :mrgreen:jaco124 pisze:gornik napisał/a:
szuan, duo zapodał taxi na dachu B4 w 2008 roku, więc stary patent.
eee to dawno bylo wiec sprawa przedawniona...
Jaco dokładnie, jeden mały gadzecik dołozyc i juz dzwonia za Toba gdzie jestes <haha>jaco124 pisze:dydo najlepsze bylo to... a gdzie ten dydo sie zgubil.. jakis taxi tylko za nami jedzie
ty zalozyles taxi i gadamy o tym przez godzine na cb... a Jagoda do mnie po chwili... gdzie jest dydo..patrzy po lusterkach i go nie widzi... to jej mowie ze za mna jedziesz :mrgreen:dydo85 pisze:Jaco dokładnie, jeden mały gadzecik dołozyc i juz dzwonia za Toba gdzie jestes <haha>jaco124 pisze:dydo najlepsze bylo to... a gdzie ten dydo sie zgubil.. jakis taxi tylko za nami jedzie
aa dopiero po sklepem zauwazyla ze to ty jak sie zatrzymales z taxi na dachu :mrgreen:
....ale narobiles zamieszania 8-)
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
na ten sezon bedzie inne koło. Zaryzykowałem tym razem i wybór padł na Dotz Las Vegas z oponami uniroyal 215/40/17 i jedna felga na zapas, nie pasowałem ich jeszcze wiec nie wiem czy bedą pasowały do auta. Wiem że Kolczat napisze ze mu sie nie widzi Teraz trzeba je ładnie wyczyścic kupic pierścienie i bedziemy zakładać
[center] [/center]
[center] [/center]