:-> witam troche czasu mineło zanim sie zebrałem pokazac tu moje audi ale akórat mam czas to pokaże co i jak:)
auto przyjechało do Polski 2 lata temu i tak jak przyjechało tak stało w jednym z komisów zabrzańskich, stało dlatego bo cena jaką sobie zarządał jego właściciel była że tak powiem zaporowa, po roku obserwacji kupiłem moje wymarzone audi za przystępną cene :->
Zaraz po kupnie musiałęm sie tylko zając zawiasem w drzwiach kierowcy, wymianą rozrządu, oleju i filtrów, w momencie kiedy kupiłem Audi miało przejechane 178 000
WYPOSAŻENIE:
- ABS
- CENTRALNY ZAMEK
- ELEKTRYCZNY SZYBERDACH
- FABRYCZNE RADIO AUDI BETA
- ORYGINALNE ALUFELGI
MOJE PLANY:
DODATKOWE ZEGARY ->ZROBIONE
PODSUFITKI Z LAMPKAMI ->ZROBIONE
ELEKTRYCZNE SZYBY I LUSTERKA ->ZROBIONE
RINGI NA GŁÓWNE ZEGARY ->ZROBIONE
WYMIANA RADIA -> ZROBIONE PIONEER AVIC X1R
MONTAŻ GŁOŚNIKÓW W TYLNYCH DRZWIACH ->ZROBIONE
MONTAŻ WZMACNIACZA I SKRZYNI BASOWEJ -> ZROBIONE wzmacniacz Blaupunkt GTA 2 Special 375W BCM i skrzynia basowa firmy MAGNAT
CB RADIO -> ZROBIONE radyjko INTEK M 790 Antena CB Lemm AT-72 Magnum
HALOGENY DO PRZODU
INSTALACJA GAZOWA -> ZROBIONE
.... i jak coś jeszcze wpadnie mi na myśl to dopisze :mrgreen:
STYCZEŃ 2011
I tak oto postanowiłem sie wziąśc z małą pomocą Pawła do montażu sprzętu grającego i o to co po 2 godzinach spinania przepychania i łączenia kabli wyszło
LUTY 2011
dziś sobota 26.02.2011 wolne od pracy więc skoczyłem do auta po licznik i zająłem sie przed obiadkiem ringami i wyszło mi to nawet przyzwoicie mimo małych przeciwności losu, chciałęm przy okazji podziękowac koledze Pawłowi, tutaj bardziej znanemu jako Fantomas który zawsze udzieli dobrej rady i z przyjemnością pomaga mi kiedy mam jakiś problem z autem:)
27.02.2011 Niedziela
no po wczorajszych zabawach z zegarami i ringami dziś korzystając z tego że słonko świeciło i było przyjemnie na dworze wziąłem sie za wmontowanie rączek z lampkami umieszczam pod spodem kilka fotek z tego popołudnia
MARZEC 2011
22.03 na początek wiosny pare zmian montaż dodatkowych zegarów oraz montaż głośników w tylnych bokach tapicerki po raz kolejny musze podziękować Fantomasowi z dużą pomoc:) a poniżej kilka zdjęć z operacji:D
małe głośniki wysokotonowe to fabryczne i głośniki nokia a te większe to sony X-plod co z resztą wyraźnie widac na tym zdjęciu:) całośc daje całkiem niezły efekt:)
LIPIEC 2011
Pare fotek odnośnie dzisiejszego dnia zostały założone wszystkie 4 podnośniki, lusterka alarm z piotem :-> no i rewelacja jest jeszcze nowe radio wmontowaliśmy ale fotki przy okazji wrzuce
Ostatni weekend września miną na spokojnie razem z kolega Pawłem wzieliśmy sie za podpięcie zmieniarki do mojego kombajna muzycznego i walczyliśmy z wyświetlaczem temp zewnętrznej kupionym na allegro....moze nie bede komentował tekstu " 100 % sprawny " trzeba było wymienic diode która podświetla cały system i teraz już działa jak należy a oto dzisiaj zrobiona fotka
MOJE B4 2.0 I 115 KUCYKÓW
MOJE B4 2.0 I 115 KUCYKÓW
Ostatnio zmieniony 03 paź 2011, 14:54 przez korba, łącznie zmieniany 12 razy.