[B4 NG]Kristal Silber by eSPe-do zobaczenia kiedys na drodze
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Niki20, no no.
Ale pamiętaj że jak nie zapasuje to się dopadnę hehehehe.
Sie okazało że typ ma taką deskę z drewnem od klimy ale manuala (czyli bez dziurki na czujnik nasłonecznienia ale mi powiedział że to na śruby i blachy montowany ten dekor to mu napisałem czy by sam dekor opchnął (bo decha mi zbędna) bo chyba do normalnej dechy podpasuję go to mi powiedział +40zł i mi go ze śrubkami i blachami montażowymi dorzuci do paczki.
Mam nadzieję że tylko kwestia namierzenia i zrobienia otworów w desce na niego i wpasuję w swoją dechę.
Wiadomo że decha poliftowa z jaśkiem i drewnem ładniejsza ale to zobaczymy.
Może kiedyś znowu znajdę fundusze to się zmieni. :mrgreen:
Na razie czekam na paczkę i szykuję się na montaż.
Oj będzie rezanko. Wszystkie zabawki na raz będą montowane:
- boczki
- dekor
- lotka Competition
- zegary z tunelem i oczujnikowanie
- tylne lampy
- no i jeszcze muszę do wydziału komunikacji po kwadraciaki blachy uderzyć
Ale pamiętaj że jak nie zapasuje to się dopadnę hehehehe.
Sie okazało że typ ma taką deskę z drewnem od klimy ale manuala (czyli bez dziurki na czujnik nasłonecznienia ale mi powiedział że to na śruby i blachy montowany ten dekor to mu napisałem czy by sam dekor opchnął (bo decha mi zbędna) bo chyba do normalnej dechy podpasuję go to mi powiedział +40zł i mi go ze śrubkami i blachami montażowymi dorzuci do paczki.
Mam nadzieję że tylko kwestia namierzenia i zrobienia otworów w desce na niego i wpasuję w swoją dechę.
Wiadomo że decha poliftowa z jaśkiem i drewnem ładniejsza ale to zobaczymy.
Na razie czekam na paczkę i szykuję się na montaż.
Oj będzie rezanko. Wszystkie zabawki na raz będą montowane:
- boczki
- dekor
- lotka Competition
- zegary z tunelem i oczujnikowanie
- tylne lampy
- no i jeszcze muszę do wydziału komunikacji po kwadraciaki blachy uderzyć
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No ba. Jak powiedział 40zł to mu powiedziałem od razu że biorę. Już do mnie jedzie z boczkami heheheNiki20 pisze:jak dekor ma spasować to ja bym się nawet nie zastanawiał
ehhh. No niestety ja na auto na graty w ostatnie pół roku wyłożyłem tyle że i tak odkąd go mam to tyle nie wyłożyłem na niego łącznie na części.MIODEK pisze:Deska bez jaśka - kiepsko
Jak pisałem
Z czasem przyjdzie pewnie i decha z jaśkiem.eSPe pisze:Wiadomo że decha poliftowa z jaśkiem i drewnem ładniejsza ale to zobaczymy.
Nie od razu Rzym zbudowano.
Na razie muszę opróżnić piwnicę bo mnie kobieta wyprowadzi z domu bo już zegary, tunele się walają w salonie bo w piwnicy nie ma już miejsca (taka mała w bloku na 4 słoiki z przetworami tylko hehehe)
BTW: widzę że spam grupa zainteresowała się moim tematem tylko patrzeć jak będzie 30 stron wątku <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Ty tam nie narzekaj bo nie wspomne o braku gleby rok temu na Ułężu <:P>MIODEK pisze:Deska bez jaśka - kiepsko
no kolejny zwolennik drewna, o ile dobrze widze to najladniejszy kolor jaki mi podchodzi, takze jest ladnie ;]
no baa :mrgreen:eSPe pisze:widzę że spam grupa zainteresowała się moim tematem