B3 ABK
Tylną półkę wpakowałem już jakiś czas temu .. podłączona też oczywiście została no ale głośniki nie były w dobrym stanie i siadły dodatkowo na jednym głośniku nie miałem maskownicy ..
Ale i to się załatwiło :mrgreen: (półka) + ori głośniki audi na tylną półkę + maskownice + syczki
dzięki kolego pawelec_ za transport tego
najprawdopodobniej w sobotę jakiś kolejny Up <ok>
Ale i to się załatwiło :mrgreen: (półka) + ori głośniki audi na tylną półkę + maskownice + syczki
dzięki kolego pawelec_ za transport tego
najprawdopodobniej w sobotę jakiś kolejny Up <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Miodku :!: nie w tej co myślisz Jade na wieś pomogę coś dziadkowi i już kaska leci <ok> Poza tym ja jestem bardzo oszczędny chopcyk :oops: :mrgreen:MIODEK pisze: KoralB3 napisał/a:
Cytat:
KoralB3, do Twojej 18tki będą z auta ludzie.
dziękuje
Powoli,powoli ale coś tam się zbiera . Kase wykładam głównie ze swojej kieszeni bo rodziców zbytnio nie interesuje jakie części lepsze albo cuś :roll:
Aż boję się zapytać w jakiej branży pracujesz :mrgreen: :mrgreen:
Z dniem wczorajszym moje problemy z zatrzaśniętym bagażnikiem się zakończyły <ok>
10minut grzebania breżką a jaka radość na twarzy przez następne 30minut :mrgreen:
Od 2uch miesięcy nie jeżdżenia audi w końcu była w trasie :roll:
No i oczywiście jak by to mogło być .. powrót do domu bez prezentu :?:
Na pokładzie grill z 90tki ze znaczkiem quattro <ok>
Co do dodatkowych zegarów próbowałem założyć ale nie mogłem wypiąć przewodów od zapalniczki a że pizgało po nogach to odechciało mi się robić
10minut grzebania breżką a jaka radość na twarzy przez następne 30minut :mrgreen:
Od 2uch miesięcy nie jeżdżenia audi w końcu była w trasie :roll:
No i oczywiście jak by to mogło być .. powrót do domu bez prezentu :?:
Na pokładzie grill z 90tki ze znaczkiem quattro <ok>
Co do dodatkowych zegarów próbowałem założyć ale nie mogłem wypiąć przewodów od zapalniczki a że pizgało po nogach to odechciało mi się robić