każdy ma swoje zdanie na temat takiego znaczka w autku bez 4x4 ale założenie go dodaje bryczce 20 koni ;DHeh nie ma quattro to ten znaczek tak sredniawo pasuje
B3 ABK
W środku to tylko dla wtajemniczonych, ale ośka z emblematami qMIODEK pisze:gornik pisze:Ślizgająca się B3 ośka ze znaczkiem q = -100 pkt. do lansu i wstyd dla
posiadaczy Audi, niesiony na ustach zawistnych posiadaczy opli czy bmw :mrgreen:
Ja Q mam w środku i tak w oczy się nie rzuca :->
to ostraaa antyreklama dla tego zacnego napędu.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Powiem Ci szczerze że cięgło było niby dobrze zapięte tylko jakieś tam pierdolniki nie odbijały .. chwilę posiedziałem pobawiłem się zamknąłem i nie mogłem otworzyć więc znów musiałem otwierać breżką .. chwila męczarni ale wszystko działa.pawelrybak15 pisze:Co było przyczyną jego nieotwierania ? Faktycznie było to nie zapięte któreś cięgło ?
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Bez sensu to co napisałeś. Bo B3 2.0 16v łyka B4 16v bez quattro to o czymkeczy pisze:a wiesz, ze oska w b3 2.0 16v lyka 2.0 16v guattro w b4 ze startu? :mrgreen: to jest dopiero antyreklama dla zacnego napedu sorka za otgornik pisze:to ostraaa antyreklama dla tego zacnego napędu.
tu rozmawiać. I co to ma do napędu - żadna anty reklama, czysta fizyka.
Dochodząc do konsensusu co to ma do ośki B3 PM - nic
To tak zwany (popularny każdego sezonu) tuning naklejkowy <lol>gornik pisze:W środku to tylko dla wtajemniczonych, ale ośka z emblematami qMIODEK pisze:gornik pisze:Ślizgająca się B3 ośka ze znaczkiem q = -100 pkt. do lansu i wstyd dla
posiadaczy Audi, niesiony na ustach zawistnych posiadaczy opli czy bmw :mrgreen:
Ja Q mam w środku i tak w oczy się nie rzuca :->
to ostraaa antyreklama dla tego zacnego napędu.
Waga, waga, waga. Poza tym co ma quattro do roboty na suchym i w tak słabych samochodach?a wiesz, ze oska w b3 2.0 16v lyka 2.0 16v guattro w b4 ze startu? :mrgreen: to jest dopiero antyreklama dla zacnego napedu sorka za ot
quattro mitomania.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
ojojojoj ale się rozmowa rozwinęła przez malutki znaczek każdy ma to co chce i to ze ktoś napisze ze beznadzieja,ze nie pasuje to i tak właściciel tego nie zmieni jeśli mu się podoba, a jeśli komuś podoba się to co "nie powinno " zdaniem innych to wszyscy widzę ze chcą taka osobę naprowadzić na właściwa drogę choć pewnie i tak bez rezultatu
Panowie spokojnie .. Nie zakładałem tego grilla żeby kogoś obrazić,zrobić pośmiewisko z audi czy coś w tym stylu . Grill założyłem i nie bawiłem się w żadne zdejmowanie znaczków bo było zimno . Poza tym wole założyć grill gdzie widnieje znaczek quattro niż mam sobie kupować jakieś gadżety Made In Tesco o nazwie TUNING . Jeśli kogoś uraziłem zakładając ten znaczek to bardzo przepraszam .