Witam Panowie. O to moja Audica. Jest to Audi 80 B3 z 1989r. Najprawdopodobniej została sprowadzona w 1991r. Dałem za nią 1300zł. Autko przywiozłem z Oświęcimia. Silniki 1,8 RU. Oczywiście z podtlenkiem. Wymieniłem płyny, olej, rozrząd, łożyska z przodu, klocki, przewody hamulcowe. Sworznie wachacza, Zostały mi tuleje na wachaczu, gumy na stablilizatorze i szczeki z tyłu. Ocencie i powiedzcie jak wam sie podoba. Moze ktos z was był poprzednim włascielem. Przebieg wedle zegara 266tys. Ale jak na moje oko to ma z 450.
Oto fotki:
Moja Audica. ;) Roodster80s
- roodster80s
- Forum Audi 80
- roodster80s
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
z podtlenkiem LPG ... cięzkie czasy ... a pieniedzy jak na lekarstwo
audiczka calekiem fajna ale jak zadbasz o nia troche porobisz to bedzie ok ... moim zdaniem to przebieg ma zeczywisty taki jak na zegarze swiadczy o tym np. gumy na pedalach sa w calkiem dobrym stanie ... no mozna sie przyczepic do sprzegla czemu takie zdarte ale jest ok
pozdrawiam
audiczka calekiem fajna ale jak zadbasz o nia troche porobisz to bedzie ok ... moim zdaniem to przebieg ma zeczywisty taki jak na zegarze swiadczy o tym np. gumy na pedalach sa w calkiem dobrym stanie ... no mozna sie przyczepic do sprzegla czemu takie zdarte ale jest ok
pozdrawiam