[B3 1,8]moja slicznotka... po tuningu...
[B3 1,8]moja slicznotka... po tuningu...
Ostatnio zmieniony 18 sie 2007, 09:26 przez przemo29, łącznie zmieniany 2 razy.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
nie wiem na tym et to sie za bardzo nie znam ale czesto jezdze w 4 osoby i przy ostrzejszym hamowaniu lewe przednie koło mi dociera o bok nadkola no i dlatego nie załoze 16 chociaz miałem juz azev'y o takim własnie rozmiarze na niej ale wybrałem te obecnelabek pisze:Moze za szerokie fele zalozyles... albo z male ET mialy...
Ja tylko wyraziłem opinie na temat tej audiczki jesli sie włascicielowi podoba to tak ma być kazdy upiększa swoje audi w swoim guście i nie ma o tym co dyskutowac
-
- Forum Audi 80
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Tak jest ładny :mrgreen: moim skromnym zdaniem to okleina przednich lamp nie pasuje, zderzak tylny zupełnie mi sie nie podoba za wąski na dole i za nisko, spoiler też nie bardzo Blende walnij na czerwono tak jak i kierunki tylne. Wielbicielem progów nie jestem ale rozumiem ze muszą łączyc na równej linii zderzaki;-) Felgi bardzo ładne i pasują, ale naklejki na wlewie nie trybie i nie uważam, zerwij ją jak najszybciej a zamiast niej pomaluj klamki w kolor. To tylko moje zdanie i jak tobie się podoba to nie mam nic przeciwko PozdrawiamDaniello85 pisze:kolor auta ładny ....