Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

B3 ABK

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 20 lut 2011, 12:20

Lucazzz pisze:jak chce znaczek to niech ma... <ok> kłotnia mogła by sie rownie dobrze toczyc o spojler od compi na klapie b4 z silnikiem ABT, zakładanie zderzaków z eSki do diesla AAZ itd.... Grill ładny, a znaczek mogłby byc dopełnieniem całego projektu <ok>

Dobranoc misiaczki :mrgreen:
Jesteś całkowicie w błędzie. Części można zakładać od czego się chce,
a zakładanie emblematów które nie mają nic związanego z autem to jak
dla mnie porażka.

slugs
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: slugs » 20 lut 2011, 12:54

Górnik, a jak ktoś zakłada "pakiet" rs2 (zderzaczek, halogenik i emblemacik na grilla na przykład) do sedana/cabrio/avanta/coupe to nie kundli rs2? Nie, wtedy każdy fa forum uważa, że to mega tuning i full wypas.
Zakładanie do samochodu części, jakie nie były dostępne do danego modelu to nie kolekcjonerstwo. To kundlenie. Robi się to dla wyglądu, wtedy ok, ale jeśli chcemy w jakikolwiek sposób spojrzeć na samochód kolekcjonersko, to nie ma szans. Samochód to vin - kiedyś ktoś w polsce wpierał ze ma bmw m3e30 evo, bo miał m3e30 i samemu dokupił i założył wszytko co miało evo. I fajnie, ale ten samochód to nigdy nie będzie evo.

Więc trochę spokojniej z tym "porażkowaniem". Sam w końcu kulasz felgi z emblematami Porsche :) To nie jest porażka dla Porsche?
Jeśli kogoś uraziłem zakładając ten znaczek to bardzo przepraszam .
No ja (niecenzuralne słowo). Jeszcze przeproś, że żyjesz. Po co masz kogokolwiek przepraszać za znaczek, który Ci się podoba?

Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 20 lut 2011, 13:11

slugs, zakładać można ori graty co się chce, ale po założeniu gratów z S2/RS2 nikt nie mówi o przyklejeniu symboli. A co do quattro to chyba żadna stylistyczna rzecz. Przyklej na swoją kupę bi-turbo benzyna quattro i sobie lataj, a ja nadal uważam to za bardzo słaby pomysł.

Chłopak może zakładać na auto co chce i jeździć sobie (jako pasażer :mrgreen:).
Każdy może mieć swoje zdanie, ale bez żartów bo nam się zrobi więcej quattro niż
wyszło z fabryki Audi.

slugs
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: slugs » 20 lut 2011, 13:32

RS to taki sam symbol jak znaczki M na BMW. A jak stary żart mówi - w polsce jest więcej BMW M niż fabryka wyprodukowała ;-)
Jeśli tak restrykcyjnie to emblematów podchodzisz to w którym poście napisałeś u kogoś kto ma grill z emblematem RS2 w swoim Audi, że to porażka? Atlas ma bardzo ładne Cabrio z emblematem RS2. To jest porażka?
W czym więc się różni znaczek RS od znaczka quattro? Niczym. Wręcz jestem skłonny powiedzieć, że z racji tego, że aut z quattro jest multum i można je za 2 tysiące kupić to nałożenie znaczka RS jest większą porażką od znaczka Quattro. Idąc Twoim tokiem myślenie.

Nie wiem skąd pomysł z tymi znaczkami na moim Coupe? Moje Coupe tak jak zawsze tu pisałem zostaje w stanie ori. I szczerze wątpię czy ktoś tu poza mną ma nówkę (co prawda zleżały u poprzedniego właściciela a nie z aso, ale nie zakładany nigdy wcześniej na auto) zderzak z kratkami (te nowe z aso) od Coupe B3. Bo w tej cenie kupuje się cabrio fl czy co tam. "Święty nie jestem" z kierą S line latam i na boczkach poliftowych - dopóki nie znajdę przedliftów czarnych w skórze, ale co z tego? Niech każdy ma co chce. On ma znaczek quattro, Ty felgi Porsche. Z mojej strony koniec dyskusji, nie mam zamiaru zmieniać Twojego zdania. "Każdy reza jak umi" ale jak chcemy restrykcyjnie traktować innych to tak samo traktujmy siebie :)

pozdro!

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 20 lut 2011, 14:10

gornik pisze:Części można zakładać od czego się chce,
dla mnie porażka.
No przeca sam masz znaczki porsche :mrgreen: Jak proponuje zakladac co sie chce, i jak dla mnie znaczek q w osce nie uwlacza legendzie tego napedu. To samo tyczy sie znaczka porsche na azevach. <ok>

Awatar użytkownika
KoralB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: KoralB3 » 20 lut 2011, 14:19

keczy pisze:gornik napisał/a:
Części można zakładać od czego się chce,
dla mnie porażka.
No przeca sam masz znaczki porsche :mrgreen: Jak proponuje zakladac co sie chce, i jak dla mnie znaczek q w osce nie uwlacza legendzie tego napedu. To samo tyczy sie znaczka porsche na azevach. <ok>
amen ! <ok>

Awatar użytkownika
jaro85
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jaro85 » 20 lut 2011, 14:32

to tak jak byś walnoł na klapę 2.8 i miał pod maską 1.6 a gość z poloneza cię obierzdza i poraszka też kolego mogłeś sobie za podać sline a nic nie masz zrobione z samochodem w tym kierunku bleeeeeeee

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 20 lut 2011, 14:39

jaro85 pisze:to tak jak byś walnoł na klapę 2.8 i miał pod maską 1.6 a gość z poloneza cię obierzdza i poraszka też kolego mogłeś sobie za podać sline a nic nie masz zrobione z samochodem w tym kierunku bleeeeeeee
No to zes polecial kolego, sadzisz ze kazda 80 ze znaczkiem q i napedem lyka wszystko co popadnie? 1.8 vs 1.8 w q, oczywiscie oska go zrobi, nawet racji mniejszej wagi. Wiec prosze Cie, daj jakies sensowne porownanie, a najlepiej nie zasmiecajmy juz tego tematu, jego auto i jego grill <piwo>

Awatar użytkownika
GerB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: GerB3 » 20 lut 2011, 14:47

Nie róbmy z tego quattro świetości, bo quattro w takich silnikach jak 90 czy 115km to śmiech na sali. Zresztą w 16V to też tak jakos słabo to sie odpycha.

A co do znaczka to śmiesznie wygląda, i faktycznie sytuacja podobna do lepienia S2, 2,8 itd. na zwykłe b4, ale kilka 80tek quattro juz widziałem z belka z tyłu takze żadna nowość.

Kuballa17
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Kuballa17 » 21 lut 2011, 22:02

bardzo ładna audiczka ;-)
ja bym jeszcze pościągał z niej te naklejeczki i dal jakies ladne alu, np 16cali :-P

Awatar użytkownika
wampir1988
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: wampir1988 » 24 lut 2011, 21:45

Panowie a widział ktoś kiedyś żeby mieć motor np 2.0 a walnąć sobie naklejkę 1.6 czy 1.8 ?? to jest dopiero fajna zabawa z kierowcami którzy chcą poszaleć a ty im odpływasz i muszą się biedaki wracać bo rady nie dają :mrgreen: (ja tam nie mam żadnych oznaczeń ale lubię tak trochę poszaleć)

czarna_B3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: czarna_B3 » 26 lut 2011, 14:33

no i co wczoraj przyciąłeś na spocie ze klakson ci działał po zamontowaniu kiery? skoro teraz czytam w postach ze nie działał :evil: :evil: :evil: kłamczuch

delik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Mateusz
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.0 ACE
Kontakt:

Post autor: delik » 26 lut 2011, 14:38

:evil: kłamczuch
bo młody czasami ma problemy z mówieniem prawdy i dotrzymywaniem słowa :D :mrgreen:

czarna_B3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: czarna_B3 » 26 lut 2011, 14:40

na szczęście pieniądze nie poszły na marne i kiera będzie przerobiona tak żeby klakson chodził :mrgreen:

Awatar użytkownika
KoralB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: KoralB3 » 26 lut 2011, 15:09

czarna_B3 pisze:no i co wczoraj przyciąłeś na spocie ze klakson ci działał po zamontowaniu kiery? skoro teraz czytam w postach ze nie działał :evil: :evil: :evil: kłamczuch
działał działał spokojnie .. na początku po zamontowaniu kiery miałem opaske na kablu i nie dochodziła dokładnie + pająk nie był przesunięty . a potem już było ok ;-)
delik pisze:bo młody czasami ma problemy z mówieniem prawdy i dotrzymywaniem słowa :D :mrgreen:
przypomnij sobie panie deliku historie z boczkami i daruj sobie te komentarze ;-) <ok>

Parę foteczek jak teraz wygląda moja niunia ;-)

Powróciła kiera b3-kowa,zdjąłem pokrowce no i znaczek quattro <ok>

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl