Moje Coupe 2.3
- stefanskar
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mam taki zamiar razem ze zderzakiem i to w niedługim czasie.labek pisze:pod zderzakiem rudy wychodzi wiec zrob to czym predzej
Ogólnie nie zauważyłem, żeby światła się pogorszyły w nocy nie widzę różnicy.stefanskar pisze:opowiedz co nie co o tych lampach jak mozna takie cos zrobic i czy w nocy mozna jezdzic jeszce jakos???
Reflektory kierunki i halogeny zostały pomalowane od środka czarnym motipem, (jedna lekka warstwa), natomiast ramki w reflektorach na czarny mat, to wszystko dało taki efekt.
Jedyny problem może byc podczas rozbierania halogenów i kierunków (jedno szkło mi pękło ) A robilem to w sposób taki, że w dosłownym tego słowa znaczeniu, gotowałem kierunki i halogeny, wtedy klej w miarę dobrze odstawał. Pomalowałem szkła od wewnątrz i po wszystkim.
Re: Moje Coupe 2.3
Te zaciski to tak malowane czy nowe , czy jeszcze coś innego :?: Bo mi się spodobały - ładnie wyglądają. Myślałem żeby coś zrobić ze swoimi, a przecież nie pomaluję ich na czerwono :roll: A może by tak zrobić ocynk :mrgreen: :?:KorNoLio pisze: klik3
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
skorka najlepsza jakosc z obszywanych jakie dotychczas widzialem, ale jeszcze troche do prawdziwej brakuje...wydech km malon mialem ten sam model...miodzio dzwiek, zestaw kamei zawsze rowniez mi sie podobal i coupejce wlasnie takie bym chcial jakby nie miala eskowych, fela volcano niepodoba mi bo za bardzo wystajacy wzor , preferuje plaskie... co do kolorkow przod oki , zaciski tez inaczej ladnie jednak ktos nie pomyslal zz tym kolorem skory w kontrascie z szara podsufiutka, jako zboczony esteta musialbym to zmienic :mrgreen:
Ogolnie ciekawy egzemplarz i nie ma WT a te niebieskie cos po prostu odlacz
Ogolnie ciekawy egzemplarz i nie ma WT a te niebieskie cos po prostu odlacz
- Black Spider
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A