Nie da się bo trzeba wycinać blachę z deski i później nie ma jak umocować ramki od tych przycisków i chyba jest za mało miejsca na wtyczki z tego co pamiętam bo sam kiedyś chciałem tak zrobić <ok>GSF pisze:a przyciski od samej góry.
Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
dzięki kolego radyjko owszem ok ale jedyne co mnie meczy to brak pokrętła od głośności tylko te klawisze troszkę to irytujące ale generalnie ok a co do wnętrza to nic nie kombinuje zostaje tak jak jest mnie się tam podoba :mrgreen:Słonik pisze:Bardzo fajne radyjko, mój wódz ma takie w touranie i spisuje sie swietnie, bardzo fajna opcja jako 2din.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
obczailem wczoraj tego 'Brzydala' na zywca i pierwsze co mi sie nasuwa to cytat z Wąskiego z "Kilerow 2-och": 'no moim zdaniem wedlug mnie... pare niedociagniec jest'... chcialbym zeby kazdy klubowy samochod wlacznie z moim mial tylko takie niedociagniecia <ok>
pod3muje swoje zdanie - koksu brakuje mu tylko pod maska
pod3muje swoje zdanie - koksu brakuje mu tylko pod maska
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
politura przetestowana, efekt na blotnikach zniewalajacy, natomiast na mace uwidocznilem sobie kilka drobnych kłujących w oczy odpryskow od kamyczkow
ale ogolnie wielkie dzieki zanaprowadzenie mnie na ten specyfik, drogi bede mniej zasolone a powietrza bardziej cieple to efekt bedzie mozna zobaczyc na zdjeciach ;]
ale ogolnie wielkie dzieki zanaprowadzenie mnie na ten specyfik, drogi bede mniej zasolone a powietrza bardziej cieple to efekt bedzie mozna zobaczyc na zdjeciach ;]