Audi Coupe"Vulcan Schwarz" nima :(
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
no ogólnie jestem w szoku jak auto siadło :shock: jak ją wczoraj zobaczyłem to była na zimówkach i sobie pomyślałem no masakra będzie jak założe 17 bo będzie obcierać... ale założyłem dwie 17 na tył odbyłem jazdę próbną i nic sie nie dzieje :mrgreen:
tu macie foto przodu ale na zimówce bo jak założę 17 na przód to już nie wjadę do garażu, jutro pójdę umyć auto to zrobię foto w całej okazałości
tu macie foto przodu ale na zimówce bo jak założę 17 na przód to już nie wjadę do garażu, jutro pójdę umyć auto to zrobię foto w całej okazałości
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kolczta to nie o to biega bo mam kawałek podjazdu pod dom a droga jest biała więc na letnich ani nie pierdneKolczat pisze:to sie bierze deski albo krawezniki i sie po nich wjezdza ;p zapytaj Jaca jakie ja mam rozwiazanie wjazdu do garazu :mrgreen:
hehe dzięki :mrgreen: staram się w tym rokuTighe pisze:O kurde ale rymy na pierwszej stronie <lol> Coupejka zacna, zawias i dobra fela, czekamy na porządną sesje <ok> Pozdro.
ja u juga tez bez desek nie umie wjechacKolczat pisze: barto-team napisał/a:
to już nie wjadę do garażu
to sie bierze deski albo krawezniki i sie po nich wjezdza ;p zapytaj Jaca jakie ja mam rozwiazanie wjazdu do garazu
a to zmienia postac rzeczybarto-team pisze:bo mam kawałek podjazdu pod dom a droga jest biała więc na letnich ani nie pierdne
- grzechas_audi
- Forum Audi 80