[B3 1,8]moja slicznotka... po tuningu...
nie jest super
[ Dodano: 2007-08-17, 21:36 ]
ALE TAK NAPRAWDE TO JA W TYM NIC NIEROBILEM POPROSTU JUZ TAKIE KUPILEM BYLY JESZCZE NEONY POD SAMOCHODEM ALE SIE POPRZEPALALY NIE SWIECA
nie pisz dużymi literami :!:
[ Dodano: 2007-08-17, 21:36 ]
ALE TAK NAPRAWDE TO JA W TYM NIC NIEROBILEM POPROSTU JUZ TAKIE KUPILEM BYLY JESZCZE NEONY POD SAMOCHODEM ALE SIE POPRZEPALALY NIE SWIECA
nie pisz dużymi literami :!:
Ostatnio zmieniony 17 sie 2007, 21:41 przez przemo29, łącznie zmieniany 1 raz.
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie jestem zwolennikiem frontu b4 w b3-ce
pozatym ściągnij te niby brewki z lamp przednich bo wygląda to okropnie, naklejka na wlewie też out, i ten spojlet tylni jest jakiś dziwny, wygląda jak by pochodził z jakiegoś tico :roll: bez niego autko wyglądało by napewno pocieszniej. myślę że po tych zabiegach autko ju by wyglądało w miare, też nie jestem zwolennikiem progów itp.
pozatym ściągnij te niby brewki z lamp przednich bo wygląda to okropnie, naklejka na wlewie też out, i ten spojlet tylni jest jakiś dziwny, wygląda jak by pochodził z jakiegoś tico :roll: bez niego autko wyglądało by napewno pocieszniej. myślę że po tych zabiegach autko ju by wyglądało w miare, też nie jestem zwolennikiem progów itp.
czeki pisze:nie jest aż tak źle, kilka zmian o których pisali klubowicze wyżej i będzie w sam raz.
przemo29 czy przednie fotele mają po bokach jakieś obszycia z innego materiału, skóry/skay - tak to przynajmniej na zdjęciach wygląda...?
tak fotele sa obszyte skora na bokach kierownica tez ale jest nalozona ta naklatka na kierownice