[80 B4] US sedan... felgi 17", VDO-SPRZEDAM AUDI
Już wiele osób mi to mówi, ale mi się tak właśnie podoba. Na którymś forum już pisałem, że być może zrobię tablicę o wymiarach USA lub mniejszą, ale tylko okolicznościowo, raczej tylko do zdjęć i na zloty. Na co dzień zostaje ta.MarcinC pisze:zrób porządek z rejestracją i będzie zupełnie inny efekt
mała aktualizacja ;D
W sierpniu ponowna wymiana wadliwych łączników i regeneracja prowadnic zacisków. Ten zużyty miałem ze 2 miesiące.
kilka foto z doprowadzania przodu do ładu
Autko od końca października stoi już na zimowych kołach. Na klapę powróciły wszystkie znaczki, a na szybie zagościł po długich poszukiwaniach porządny uchwyt na nawigację, bo moja (z wyprzedaży) nie miała takowego :oops:
W połowie listopada audi rzuciło palenie i za karę zostało na noc pod robotą :mrgreen: Na następny dzień zostało zcholowane i zakupiona została nowa cewka "bremi"
Dotarła do mnie właśnie dzisiaj tulejka miarki, którą osobiście wyłamałem jakieś póltora tygodnia temu. Nowa kosztowała całe 2,50 plus koszt przesyłki, co daje oszałamiającą kwotę 7 zł
Pogody za oknem nie będę komentował. Skoro już prognozy tak się sprawdzają, to od poniedziałku odwilż <mikolaj>
Zapomniałbym dopisać, że kilka zadrapań ze stłuczki wyceniono na 1000zł, więc audi stało w tym sezonie na "brand new" letnich laczkach :roll:
W sierpniu ponowna wymiana wadliwych łączników i regeneracja prowadnic zacisków. Ten zużyty miałem ze 2 miesiące.
kilka foto z doprowadzania przodu do ładu
Autko od końca października stoi już na zimowych kołach. Na klapę powróciły wszystkie znaczki, a na szybie zagościł po długich poszukiwaniach porządny uchwyt na nawigację, bo moja (z wyprzedaży) nie miała takowego :oops:
W połowie listopada audi rzuciło palenie i za karę zostało na noc pod robotą :mrgreen: Na następny dzień zostało zcholowane i zakupiona została nowa cewka "bremi"
Dotarła do mnie właśnie dzisiaj tulejka miarki, którą osobiście wyłamałem jakieś póltora tygodnia temu. Nowa kosztowała całe 2,50 plus koszt przesyłki, co daje oszałamiającą kwotę 7 zł
Pogody za oknem nie będę komentował. Skoro już prognozy tak się sprawdzają, to od poniedziałku odwilż <mikolaj>
Zapomniałbym dopisać, że kilka zadrapań ze stłuczki wyceniono na 1000zł, więc audi stało w tym sezonie na "brand new" letnich laczkach :roll:
Wczoraj troszkę ogarnąłem autko, a silnikowo można powiedzieć, że temat zamknięty Wprawiłem sięprzy okazji w naprawie i regulacji przepływomierzy <lol>
Nowy filtr:
Na ten patent natknąłem się przy odkurzaniu komory silnika Klapka sterowana podciśnieniem zatkana na stałe :evil: Poprzednik był kretynem, albo miał druciarza, a nie mechanika:
Zorganizowałem rowek, którym przeprowadziłem zasilanie od audio.
No i na deser:
przed
po
Blenda się załatwia, więc na razie jeżdżę bez Zaszła zmiana, bo poprzednia blenda brzęczała.
Nowy filtr:
Na ten patent natknąłem się przy odkurzaniu komory silnika Klapka sterowana podciśnieniem zatkana na stałe :evil: Poprzednik był kretynem, albo miał druciarza, a nie mechanika:
Zorganizowałem rowek, którym przeprowadziłem zasilanie od audio.
No i na deser:
przed
po
Blenda się załatwia, więc na razie jeżdżę bez Zaszła zmiana, bo poprzednia blenda brzęczała.
To była zwykła blenda europejska przecięta na wymiar ;D Pod spodem nity :roll: Fakt, że fajnie wyszło, ale nawet otwierając bagażnik ryzykowałem ułamanie. Do plastikarza nie nosiłem.Kolczat pisze:jak to brzeczala? to odsprzedaj mi <:P>ltrs pisze:bo poprzednia blenda brzęczała.
Jak się przyjrzysz, to widać cięcie na górze :mrgreen:
W tym momencie pod zagiętą tablicę pójdzie szeroki pas plastiku i tyle... Reszta, to kosmetyka.