[b3 1.6 TD] Wszystkie graty na sprzedaż
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Z blendy zrezygnowałem ponieważ była ciemniejsza od lamp bocznych poza tym jakoś tak mnie po oczach raziła bo auto całe czerwone i tył też więc wróciłem do ori setupu. Kiedyś może jeszcze poszukam czarnej blendy i kierunków ale póki co robię swap tylnych hamulców z bębnów na tarcze graty już są nawet belka i zaciski odrestaurowane tylko teraz jeszcze kilka nowych elementów trzeba dokupić i montaż ale to już opiszę jak wszystko będzie gotowe.
Jeśli chodzi o te oznaczenia to poszukam ich i dam znać bo z tego co pamiętam to zdjąłem je ponieważ ori lakier już zszedł
Jeśli chodzi o te oznaczenia to poszukam ich i dam znać bo z tego co pamiętam to zdjąłem je ponieważ ori lakier już zszedł
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Tak ładnie to wyglądały te felgi może przez miesiąc sól zrobiła swoje i założyłem kołpaki bo rdza zaczęła wychodzić. Gdyby to było zrobione profesjonalnie konkretnymi lakierami to pewnie by ładnie wyglądały do dziś.Olszak pisze:Kolega a jak tam biała stal ?? Bo mi to się nie chce myć. Jak są czyste to ładnie ale jak brudne to bleee Ostatni raz pomalowałem koła na biało
Jeśli chodzi o blendę to widziałem już nie jedną i prawda jest taka że jeden trafi na taką jak ma Koral czyli jaśniejszy plastik a drugi kupi ciemną tak jak ja i wtedy nie wygląda to apetycznie. Ale po takiej próbie jaką wykonałem wiem co mi się bardziej podoba choć czasami nachodzi mnie jeszcze myśl na cały tył czarny a z przodu dymione kierunki i malowane na czarny mat obwódki lamp tylko że bardziej wolę mody techniczne niż wizualne i projekt nowych hamulców pochłania dużo pieniędzy (konkrety już na dniach tylko cieplej się zrobi)
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: